Albayrak: Hayatım boyunca hiç İsrail'e gitmedim

Politika 25 Aralık 2018 19:31
Videoyu Aç Albayrak: Hayatım boyunca hiç İsrail'e gitmedim
A
a

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Bu yalanları dinlemekten bıktık dedi.kendisi ile ilgili İsrail'e giderek pazarlık yaptığını söylemiş olan Kemal Kılıçdaroğlu'na, bu yalanlardan bıktık diyerek karşılık verdi.

Berat Albayrak, Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımızın beni İsrail'e gönderdiğini söylemiş. Ben hayatımda İsrail'e hiç gitmedim. Bu yalanları dinlemekten bıktık. Biz muhattap olmadıkça iftira atmaktan, her köşeye sıkıştıklarında yalan söylemekten bıkmadılar dedi.

Berat AlbayrakAlbayrak'tan asgari ücret değerlendirmesi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, asgari ücretin belli olmasının hemen ardından yapmış olduğu açıklamada, 2018 yılında ekonomide yakaladığımız güçlü performansı, vatandaşlarımıza verdiğimiz müjdelerle taçlandırıyoruz. Asgari ücret zammı ekonomimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yılbaşından itibaren elektrik ve doğalgazda yüzde 10 indirim yapacaklarını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklamasında, 2018 yılında ekonomide yakaladığımız güçlü performansı, vatandaşlarımıza verdiğimiz müjdeler ile taçlandırıyoruz.

Asgari ücret zammı, enerji indirimleri ve istihdam destekleri ülkemize, milletimize, ekonomimize hayırlı uğurlu olsun paylaşımında bulundu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam