ALPARSLAN -TÜRK KADINI SİYASETTE YERİNİ ALMALI

Politika 30 Temmuz 2013 06:15
A
a

Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Alparslan, bazı sendika yöneticileri ile birlikte MHP Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türk milliyetçileri olarak kadınıyla ve erkeğiyle ülkesine sahip çıkmaya hazır

MHP Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Ayla Köksal ile öğretmenliği döneminde aynı okulda görev yaptıklarını belirten Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Alparslan, bir Türk kadınının siyasette yer almasının önemine değinerek, "Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Önümüzdeki Kadir Gecesi'nin de tüm İslâm alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

 

MHP Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Köksal, Türkiye'de bir gerginlik yaşandığını belirterek, "Ülkemizde yaşanan durumun çoluk çocuk, kadın erkek farkındayız. Türk milliyetçileri olarak kadınıyla ve erkeğiyle ülkesine sahip çıkmaya hazır." diye konuştu.

 

Öte yandan MHP Çorum eski Milletvekili Melek Denli Karaca da  Ayla Köksal'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam