Altay İzmir - Çorum Belediyespor Maçı

ÇORUM 8 Mayıs 2017 14:54
Videoyu Aç Altay İzmir - Çorum Belediyespor Maçı
A
a

Spor Toto 3. Lig'den 2. Lig'e yükselecek son 3 takımın belirleneceği play-off mücadelesinde Altay İzmir - Çorum Belediye spor karşılaşıyor. Tüm karşılaşmalar saat 16.00'da başlıyor.

Sondakika : Maçta uzatma dakikaları oynanacak
ALTAY SPOR: 4-0 ÇORUM BELEDİYE SPOR
3. Lig'de play-off heyecanı devam ediyor







Çorum Belediyespor'un ilk maçta Altay'ı 2-0 mağlup ettiği 1. Grup'ta Kocaelispor ile Ankara Demirspor golsüz berabere kalmıştı. 3. Grup'ta ise deplasman takımları Sakaryaspor, Bayrampaşa'yı, Darıca Gençlerbirliği ise Diyarbekirspor'u aynı skorla 1-0 mağlup etmişti.

3. Lig'de play-off'lar sonucu her gruptan birer ekip daha adını 2. Lig'e yazdıracak. Finale yükselecek takımlardan 2. Lig'e çıkacaklar, 13 Mayıs Cumartesi ve 14 Mayıs Pazar günkü final müsabakalarıyla belli olacak.


Çorum Belediyespor play-off rövanş maçında bugün Altay deplasmanında final biletini almak için mücadele edecek. İlk maçta evinde rakibi önünde 2-0’lık üstünlük sağlayan kırmızı siyahlılar bu avantajı iyi değerlendirerek final biletini alarak Çorum’a dönmek istiyor.
 

1. Grup

Altay-Çorum Belediyespor (İzmir Atatürk)

Ankara Demirspor-Kocaelispor (Cebeci İnönü)

3. Grup

Sakaryaspor-Bayrampaşa (Sakarya Atatürk)

Darıca Gençlerbirliği-Diyarbekirspor (Darıca İlçe)

Çorum Belediyespor ise ilk maçta evinde aldığı 2-0’lık galibiyetin verdiği moral ve avantajla bugün Atatürk Stadı’ndan istediği skoru alarak final biletini alarak evine dönmek istiyor. Kırmızı Siyahlı takımda bu zorlu maç öncesinde cezalı futbolcu bulunmuyor. İlk yarıda sakatlanarak sezonu kapatan Abdullah Karmil dışında oynayamayacak isim yok. Altay maçında bileğine aldığı darbe nedeniyle hafta içi antrenmanlara çıkamayan Yakup Alkan’ın bugünki maçta forma giyebileceği öğrenildi.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam