AMASYA İL JANDARMADA GÖREV YAPIYORDU

Güncel 25 Mayıs 2013 11:40
A
a

Redhack grubuna Reyhanlı belgesini sızdırdığı iddiasıyla tutuklanan askerin, Amasya İl Jandarma Komutanlığı'nda ulaştırma çavuş olarak görev yapan Uktu K. olduğu belirtildi Reyhanlı belgelerini Redhack'e sızdırdığı iddia edilen Utku K.'nın avukat ablası, sosyal paylaşım sitesinden mesaj yayınladı.

Aslen Zonguldaklı olan ve ailesiyle İstanbul'da oturan Utku K., 7 Kasım'da asker oldu. Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Elektronik Haberleşme Teknolojisi Bölümü'nü bitiren Utku K. sosyal paylaşım sitesindeki bilgilere göre bir GSM şirketi ve vakıfta görev yaptı. Utku K. sosyal paylaşım sitesine en son 21 Mayıs 2013'te attığı mesajda 'Seni umursadığı kadar onu umursa. Ne bi eksik, ne bi fazla' yazdığı görüldü.

AİLESİ SİVAS'A GELDİ

Utku K.'nın tutuklanması üzerine yakınları da Sivas'a geldi. DHA'nın telefonla ulaştığı Utku K.'nın ablası olay hakkında aile olarak şu anda her hangi bir açıklama yapmamayı kararlaştırdıklarını dile getirdi. 

Avukat olan abla sosyal paylaşım sitesinde şunları yazdı:

"Sevgili Arkadaşlarım, dostlarım ve yakınlarım; her birinizin mesajlarını aldım, alıyorum. Hepsi için çok teşekkür ederim, U...'da iletebildiklerim kadarıyla teşekkür ediyor. Bugünden itibaren hukuki süreci ve aile açısından bizi olumsuz etkilememesi için bir süreliğine sadece gerekli hallerde merakınızı gidereceğiz. Hassasiyet ve desteğiniz için teşekkür eder, olumlu haberlerle görüşmek üzere."
Kaynak : www.hitittv.com / DHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam