Amatör Siyahi futbolcu Ulukavakspor’a renk kattı

Spor 14 Ağustos 2014 22:28
Videoyu Aç Amatör Siyahi futbolcu Ulukavakspor’a renk kattı
A
a

Ulukavakspor’da transfer hareketliliği 2014-2015 futbol sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Ulukavakspor’da transfer hareketliliği yaşanıyor. Kısa bir süre önce göreve gelerek İlhan Kılıç başkanlığında Ulukavakspor yönetimi oluşturulurken yönetim, destek ziyaretlerinin ardından transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Spor / Güncel Çorumolayhaber
 
Siyah-Beyazlı takımda dün görüşme halinde olunan 7 futbolcuyla yöneticiler öğle yemeğinde bir araya gelirlerken yemekten sonra ise görüşmelere devam edildi. Ulukavakspor Başkanı İlhan Kılıç ve yöneticilerinin de bulunduğu öğle yemeğinde yer alan futbolcular şöyle; Moubarak- Çorumspor, Seyit Akyol-1994 doğumlu, Antalya Tekirova Belediyespor, Mehmet Burak Güçlü-1994 doğumlu, Çallıspor, Kaan Şen-1994 doğumlu, Manavgat Belediyespor, Seyit Ali Demiray-1992 doğumlu, Erdemspor, Semavi Eski-1995 doğumlu, Hacettepespor, Gouamene Samuel 1991 doğumlu, Tire 1922. Yönetimin görüşme halinde olduğu bu futbolcular içinden anlaşma sağlanan futbolcular önümüzdeki günlerde yönetim tarafından duyurulacak.
 
F Ulukavakspor Çorumspor’dan 3 futbolcu ile anlaştı Yeni yönetim ve yeni heyecanlarla Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi en iyi şekilde temsil etmek isteyen Ulukavakspor’da transfer görüşmeleri yapılan futbolcularla yönetim dün yemekte bir araya gelirken, geçtiğimiz sezon Çorumspor’da forma giyen 3 futbolcu ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.
 
Ulukavakspor’un Çorumsporlu futbolcular Abdussamet Türkeş, Mehmet Ali ve Arif ile her konuda anlaştığı öğrenilirken, bir eski Çorumsporlu futbolcunun da takıma transferinin gerçekleştiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon 3. Lig takımlarından Elazığ Belediyespor’da forma giyen Çorumspor’un eski futbolcusu Metehan Fırat ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. Bu futbolcularla anlaşma sağlanmasının yanı sıra Çorum Belediyespor’un seçmelerine katılan 44 Malatyasporlu Sedat Tataroğlu’nun da önümüzde ki sezon Ulukavakspor forması giyeceği belirtildi.
Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam