Amerika Çorumlular Derneği tarafından New York'da miting düzenlendi

Dünya 17 Haziran 2013 09:30
A
a

Amerika Çorumlular Derneği tarafından New York'da miting düzenlendi. Taksim olaylarını protesto etmek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için miting düzenlendiğini açıklayan Dernek Başkanı Adil Bayat, çok sayıda katılımın gerçekleştiği mitingde, Taksim bahanesi arkasına sığınarak Türkiye'ye hainlik yapan odakların yuhalandığını açıkladı.

 

Dernek Başkanı Adil Bayat, Çorumlular'ın yanısıra büyük bir katılımın sağlandığını söylediği açıklamasında, ABD'li vatandaşların da mitinge destek verdiğini, her şeyden önemlisinin ise yıkıp yakmadan barış içinde bir mitinge imza atıldığını söyledi.

 

Amerika Çorumlular Derneği Başkanı Adil Bayat, açıklamasında şunları ifade etti;  New York'da, vatanımıza, milletimize, devletimize, polisimize ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak için düzenlemiş olduğumuz miting ve  sevgi gösterisine muhteşem bir kalabalıkla katılım olmuş. Yürüyüşümüz  Centre Street'de olan  ünlü Foley Parkı'nı dolduran kalabalık coştukça  coştu, müzik eşliğinde türküler söylendi.

 

Gezi parkı eylemi altında milletimizin ve devletimizin malına mülküne ve polisine zarar veren harici ve dış düşmanlar yuhlandı. Gezi Parkını bahane ederek  ülkemizin huzurunu bozan kesimlere guzel mesajlar verilmiştir. Gösterilerimize çok sayıda ABD'nin bölgelerinden profesörler, bilim adamları, öğretmenler, işadamları, dernekler, halkımız  ve Galatasaraylılar, Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, Trabzon Sporlular daha adını unuttuğumuz diğer çeşitli kulüpler ve çok sayıda yerli ve yabancı medya mensubu katıldı.

 

New York Caddeleri Türk Bayraklarımız ve Başbakanımız Tayyip Erdoğan'ın resimleriyle dolup taşmıştır. Yer yer kirli oyunları oynayan kesim ve kötü zihniyet yuhlandı. İstiklal Marşımız ve Amerikan  Milli Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu. İngilizce ve Türkçe olarak çok sayıda pankartlar açıldı ve en güzeli de sevgi ve barış içinde başlayan gösteriler sevgi ve barış içinde sona erdi."

 
Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam