Anaç Kurban Bayramı mesajı yayımladı

ÇORUM 10 Eylül 2016 11:52
Videoyu Aç Anaç Kurban Bayramı mesajı yayımladı
A
a

Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç Kurban Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayımladı,Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa ve Müslüman alemine hayırlar getirmesini diler, Çorumlu hemşehrilerim başta olmak üzere Aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim.”


 

Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç Kurban Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yaşar Anaç mesajında şu sözlere yer verdi:“Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam Dünyası’na ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum. Coğrafyamızdaki Müslümanların bu bayrama savaşların acısını yaşayarak girmesinden dolayı buruk bir bayram geçireceğiz.

Suriye, Irak, Gazze başta olmak üzere islam aleminde çatışmaların bir an önce biterek barışın, birlik ve beraberliğin sağlanmasını temenni ediyorum. Bütün bu acıların bitmesini ve herkesin mutlu bir şekilde nice bayramlar geçirmesini dilerim.

Sevginin, merhametin ve dayanışmanın arttığı mübarek bayram günlerinde kırgınlıklar unutulur, dostluklar pekiştirilir. Yardıma muhtaçların elinden tutulur, yetim ve öksüzler sevindirilir.

Bu vesileyle, mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa ve Müslüman alemine hayırlar getirmesini diler, Çorumlu hemşehrilerim başta olmak üzere Aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim.”

Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam