ANKARA'DA ÇORUM EVİ AÇILIYOR

ÇORUM 2 Mayıs 2017 18:56
Videoyu Aç ANKARA'DA ÇORUM EVİ AÇILIYOR
A
a

Altın Parkta 200 m2 alana kurulu iki katlı, çevresinde dinlenme alanı olan “Çorum Evinin açılışı 6 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek.

Ankara’da Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Altınpark’ta yapımı tamamlanan Çorum Evi açılıyor. Çorum’un tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan “Çorum Evi” mimarisi, ışıklandırması, çevre düzenlemesi, görselliği ile beraber işlevsel bir yapı olarak hizmete sunuluyor. Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, “Çorum Evi” nin açılış programına herkesin davetli olduğunu ifade etti. Çorum Dernekler Federasyonu olarak daha önce GMK Bulvarındaki ofiste hizmet verdiklerini belirten Hayri Çağır, “Girişimlerimiz sonucunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’ten istediğimiz Çorum’a yakışır yer konusunu çok şükür çözdük. Altınpark içerisinde bulunan çok güzel bir yapıyı federasyonumuza kazandırdık. Adını da ‘’Çorum Evi’’ yaptık” şeklinde konuştu.
Çorum evi Ankara (3)
TANITIMA BÜYÜK KATKISI OLACAK

Çağır, şunları kaydetti: Çorumluların başkentte sayıca fazla olmasını teyit etmek ve ispatlamak çok şükür bize nasip oldu. Şimdi Altınpark içerisindeki Çorum Evi hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Oraya gelen birçok vatandaş Çorum ismini görecek. Memleketimizin tanıtımına yine katkısı olacak. Böylesi güzel bir yapıtı kazandırmak bize nasip oldu. Çorum’dan gelecek tüm hemşerilerimiz Çorum Evi’ni gördüklerinde mutlu olacaklar. Ankara’da ki Çorumlular olarak tarihimizi, kültürümüzü tanıtmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Bir Çorum Evi’ne ihtiyaç vardı. Biz de bu ihtiyacı çözüme kavuşturduk. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mamak ve Keçiören Belediyeleri de desteklerini esirgemedi. Çorum evi Ankara (4)

Çorum evi Ankara (1)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam