.jpg)
Mücadelenin 18. dakikasında Mehmet Ekici ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Chico'nun yerine Harun Alpsoy oyuna dahil oldu.
Chico'ya ilk müdahaleyi Fenerbahçe Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu yaptı.
Ambulansla hastaneye götürülen Brezilyalı futbolcunun burnunun kırıldığı kaydedildi
Mücadelenin hemen ardından Harun Tekin, önemli değerlendirmelerde bulundu.
İşte Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisinin maç sonu açıklamaları:
İlk yarı büyük hayal kırıklığı, biz de üzgünüz. Bu durumdan çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni bir hocamız geldi, elimizden geleni yapıyoruz. Bugün golü bulsak çok farklı olurdu.
İlk yarıda bazı olumsuz şeyler oldu ve bu da takımı olumsuz etkiledi. 2. yarı çok daha iyi olacak inşallah.
Ersun Yanal: Fenerbahçe'nin bu pozisyonda olması sindirilecek bir şey değil
Fenerbahçe Teknik Direktörü olan Ersun Yanal, Fenerbahçe şeklen burada, bu pozisyondadır ligde. Ruhen asla bu pozisyonda olamaz. Fenerbahçe'nin bu pozisyon içerisinde olması hiç kimsenin içine sindireceği bir şey değildir. Bizim ikinci dönemde başladığımız andan itibaren hem ruhen hem şeklen burada olmayacağını söylemek isterim ki Fenerbahçe bunu başarabilecek güçte takım ve camiadır dedi.
Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile Fenerbahçe'nin golsüz berabere kalmış olduğu maçın sonrasında teknik direktör Ersun Yanal, basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Oyun üstünlüğünü skora yansıtamadıklarını belirten Ersun Yanal, İlk yarıda belki çok pozisyon olmasa da ikinci yarıdaki oyun üstünlüğü ve 10 kişi kaldıktan sonraki oyun üstünlüğü skora yansımadı. Bunu çok rahatlıkla kazanabilirdik. Rakibimiz kendi bölgesindeki savunmasıyla bugün aldığı puanlar ve başarısıyla önemli bir takım. Kontra atakta belki de Türkiye'nin en güçlü takımlarından bir tanesi. Ve biz bugün rakibimize pozisyon vermeden önemli bir aşamayı küçük bir zaman diliminde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.
Fenerbahçe şeklen burada, bu pozisyondadır ligde. Ruhen asla bu pozisyonda olamaz. Fenerbahçe'nin bu pozisyonda olması hiç kimsenin içine sindireceği bir şey değildir. Bizim ikinci dönemde başladığımız andan itibaren hem ruhen hem şeklen burada olmayacağını söylemek isterim ki Fenerbahçe bunu başarabilecek güçte takım ve camiadır dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Süper Lig’de 31. hafta dev derbiye…
1. Lig’de Kadın Hakemler Düdük Çala…
"PFDK Kararları Açıklandı 11 Kulübe…
Yusuf Ahlatcı’dan Mehter Marşı Tepk…
23 Nisan’da Çorum Belediyesi’nde an…
Okullarda Yeni Dönem 7 Basamaklı Gü…
Yeşilay Çorum’da 23 Nisan’da Makam …
Çorum’da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı!
TBMM’de Kabul Edildi"15 Yaş Altına …
Çorum'da Bugün Hava Durumu!
Çorum Belediyesi'nin 23 Nisan Kutl…
23 NİSAN’A ÖZEL SİNEMA KAMPANYASI
Merkez Bankası Faizi %37’de Sabit T…
Yeşilay Uyardı "Çocuklarda Dijital …
Mustafa Alagöz’den 23 Nisan Mesajı …
Çorum - Boğazkale’de Geleneksel “Çi…
Vali Ali Çalgan “Bu kadim şehrin il…
Çorum FK - Sakarya Spor Deplasmanı…
Çorum İl Sağlık Müdürü Olarak 3 Yıl…
Çorum’da Okullarda Güvenlik Önlemle…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET