Arabistan'da Çalışan 313 Vatandaşımız Çorum’a geldi

ÇORUM 14 Nisan 2020 23:40
Videoyu Aç Arabistan'da Çalışan 313 Vatandaşımız Çorum’a geldi
A
a

Koronavirüsle mücadele kapsamında yurt dışından gelen vatandaşlarımızın karantina altına alınma işlemleri devam ediyor. Suudi Arabistan’dan gelen 313 Türk çalışanını Çorum’da karantinaya alındı...


313 GURBETÇİ ÇORUM'DA KARANTİNA ALTINA ALINDI

Koronavirüsle mücadele kapsamında yurt dışından gelen vatandaşlarımızın karantina altına alınma işlemleri devam ediyor. Suudi Arabistan’dan gelen 313 Türk işçi Çorum’da karantinaya alındı.

YURTTA TEDBİRLER ARTIRILDI

Dünya genelinde etkili olan korona virüs (Kovid-19) nedeniyle yurt dışında yaşayan vatandaşlar Türkiye’ye dönmeye devam ediyor. Suudi Arabistan’da çalışan 313 Türk işçi havayolu ile bugün Türkiye’ye getirildi.

14 GÜNLÜK KARANTİNA SÜRECİ

Samsun Havalimanı’nda sağlık taramasından geçirilen işçiler karayolu ile Çorum’a getirilerek 14 günlük karantinaya alındı. İskilipli Atıf Hoca Yurdu’na otobüslerle getirilen vatandaşlar otobüslerden kontrollü bir şekilde indirildi. Ateşleri ölçülen vatandaşlar kayıtları alındıktan sonra kendileri için hazırlanan karantina yurduna yerleştirildi.

TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU

Vatandaşların yurtlara yerleştirilmesi sürecinde Kızılay, AFAD, İl Emniyet ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Yurt dışından gelen gurbetçilerin kalacağı odalar dezenfekte edilerek tüm ihtiyaç malzeleri odalarına yerleştirildi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam