Arasta Çorum Konsept Projesi Başlıyor

ÇORUM 28 Ocak 2016 19:08
Videoyu Aç Arasta Çorum Konsept Projesi Başlıyor
A
a

Arasta Çorum İşyeri ve Yapı Kooperatifi yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Arasta Çorum İşyeri ve Yapı Kooperatifi Başkanı Aykut Kolağası, Başkan Yardımcısı Musa Erkan, Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri İhsan Kaleli ve Mustafa Kuşcu ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Aykut Kolağası yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde meslek kuruluşlarının bir araya gelmesi ile birlikte böyle bir oluşum başlattıklarını söyledi. Mobilya, beyaz eşya, elektronik, ev tekstili, züccaciye, halı, perde, aksesuar bölümlerinden oluşan Arasta Çorum projesinin inşaat çalışmalarının Mayıs ayında başlayacağını ve 24 ayda tamamlanacağını belirten Kolağası, “Proje ile birlikte şehir içerisindeki yoğunluğu şehir dışına çekeceğiz.

İnsanların daha rahat alışveriş yapmaları sağlayacağız. İlçelerimizden ve çevre illerimizden de Arasta Çorum’a alışveriş yapmak isteyenlerin geleceğini tahmin ediyoruz. Çorum Belediyesi’nin daha önceden esnafa yönelik yaptığı projeler takdire şayandır. Bizler de tecrübelerinden yararlanmak için Sayın Başkanımızı ziyaret ettik. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, beyaz eşya ve mobilya mağazalarının yeni bir çarşı konsepti ile şehrin gelişmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Çorum Belediyesi olarak böyle güzel projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarının altını çizen Başkan Külcü, “Arasta Çorum İşyeri ve Yapı Kooperatifi yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

arasta_corum (1)

arasta (2)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam