Aşgın "Doğru olsun,Yeterki odundan olsun"

ÇORUM 9 Ocak 2019 12:24
Videoyu Aç Aşgın "Doğru olsun,Yeterki odundan olsun"
A
a

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Dr Halil İbrahim Aşgın "Bu şehir bir ve beraber" dir. 270 bin Kişiden "Sadece oy değil dua'da almak istiyoruz"...



AK Parti teşkilat mensupları ile basın yayın kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı kahvaltıda konuşan Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, basının önemine anlattı. Basının milletin gören gözü, işiten kulağı olduğuna dikkat çeken Aşgın, basının en az yasama, yürütme ve yargı kadar önemli olduğunu, dördüncü kuvvet olarak görevini özgürce yapması gerektiğini kaydetti.

Basının eleştirerek insanların doğruyu bulması açısından önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini anlatan Aşgın, "Basın eleştirmeli, ama bu iftira boyutunda olmamalı Mehmet Akif'in dediği gibi doğru olsun, yeterki odundan olsun. Basın demokrasinin gelişmesinde çok önemlidir" dedi.

Siyasi geçmişi ile ilgilide kısa bilgileri paylaşan ve aday adaylıkları dönemindeki sloganları hatırlatan Aşgın, "Bu kenti birlikte yönetelim' ve 'Herkese yetecek sevgimiz var' sloganları sadece slogan olarak kalmayacak. Bu şehri birlikte yönetmekte kararlıyız" ifadelerini dile getirdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam