Asın böyle alçak şerefsizleri

Yaşam 21 Mart 2017 16:07
Videoyu Aç Asın böyle alçak şerefsizleri
A
a

İzmir'in Kiraz ilçesinde amcasının tacizine uğradığını söyleyerek jandarmaya giden M.A ailesine teslim edilmişti, 14 yaşındaki kız şimdi 8 aylık hamile.

Amcası tecavüz etti, 14 yaşında 8 aylık hamile!
Kız kaçırma geleneğiyle gündeme gelen İzmir'in Kiraz ilçesinde yaşayan M.A. 2 yıl önce 12 yaşındayken, aynı evde yaşadığı öz amcasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyerek jandarmaya ihbar etti.

'Çocuğa nitelikli cinsel istismar' iddiasıyla tutuklanan amca, üç ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hürriyet’ten Gülden Aydın’ın haberine göre, annesi olmayan, babası ve amcasıyla yaşayan M.A., bundan iki yıl önce öz amcasını kendisini istismar ettiği gerekçesiyle jandarmaya ihbar etti, ancak evine geri gönderildi ve tacizci amcasıyla aynı evde yaşamak zorunda kaldı.

Mahkeme, küçük kızı devlet korumasına değil, babasına teslim ettiği için, M.A., amcasıyla aynı evde yaşamaya mahkum oldu. Dedikoduların okulda da yayılması üzerine orta ikinci sınıfta okulu bıraktı. M.A. şimdi 14 yaşında ve 8 aylık hamile. Devlet korunmasına alınmayıp ailesine teslim edilen küçük kız, yasal kürtaj süresi dolduğu için anne olacak.

SEKİZ AYLIK HAMİLE

Kısa süre önce M.A. karnında şiddetli ağrı üzerine babasıyla hastaneye gitti ve 32 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.

Jandarma ve savcılıkta başlatılan soruşturmada M.A. 22 yaşındaki sütçü Y.K.’nın ismini verdi. Y.K. tutuklandı. 17 Mart’ta ise bu kez şoför S.O. gözaltına alındı.

"YOK ÖYLE BİRŞEY"

Amcası ise M.A.’nın istismar iddiasını reddederek, “Yok öyle bir şey. Kızım bana çok kızmıştı, intikam için şikâyet etti” dedi.

"MUHTAR HERŞEYİ SONRADAN HABER VERİYOR"

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’sa bölgede yaşanan benzer olaylara ilişkin: “M.A.’nın babaya teslim edildiğini öğrendiğimde sinir krizi geçirdim, yıktım ortalığı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü’nü aradım.

Devreye girdim, babadan alındı. Şimdi çocuk evinde. Çok gerginim. Köylerdeki eğitim programını yoğunlaştırdığım halde olaylar süreklilik arz ediyor. Muhtar, her şey olup bittikten sonra haber veriyor.”  açıklamasını yaptı.

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam