Atlas “Kazıklıkaya Köy Şenliği ile Öz Köyleri Şenliği’ne katıldı

Politika 26 Ağustos 2013 18:13
A
a

Cumhuriyet Halk partisi İl Başkanı Cengiz Atlas, bazı İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte önceki gün Kazıklıkaya Köy Şenliği ile Öz Köyleri Şenliği’ne katıldı. Atlas, Kazıklıkaya Şenlikleri’nde Akp’nin tarım politikalarını sert sözlerle eleştirdi. Tarımsal faaliyetlerde girdilerin her geçen arttığını belirten Atlas, ürünün ise para etmediğini, son örneğin de ayçiçeği olduğunu

Atlas, ayçiçeğinde maliyetlerin bir önceki yıla göre yüzde 40 artarken ürün fiyatlarında da yüzde 40’a varan düşüş yaşandığını hatırlatarak, “Çiftçi hiç ekmese daha karlı çıkar hale geldi. Hayvan yetiştiricilerimiz ise çok daha kötü durumda. Yem maliyetleri bir yandan hastalıklar bir yandan yetmiyormuş gibi bir de ellerindeki hayvanları satamaz hale geldiler” dedi.
Hükümetin sadece içeride çiftçiyi, esnafı, dar gelirliyi perişan etmediğini, saçma sapan bir dış politika ile ülkenin de itibarını yerle bir ettiğini ifade eden Atlas, “Sıfır sorun sıfır komşuluk haline geldi.

DSCF8074 DSCF8088

Uçan kuşla kavgalı hale getirildik. Düne kadar ortadoğuda Türk olduğunu söylemek itibar getirirken bugün saklar duruma getirildik. Türkler el üstünde tutulurken bugün aklına esen yurttaşlarımızı kaçırır oldu. Bütün bunların sorumlusu ise Başbakanın bizzat kendisidir. İçeride halkı ayrıştıran, ötekileştiren, iç çatışmaları körükleyen, dışarıda binlerce insanın ölümüne neden olanları destekleyen bir başbakana sahibiz. Irak’ta 1.5 milyon Müslüman ölürken sesini çıkarmayan, aksine bir de ABD askerlerinin memleketlerine sağ salim dönmesi için dua ettiğini söyleyen bir başbakana sahibiz. Sıfır sorun diye diye bütün komşularıyla kavgalı bir ülke haline gelmemize neden bir başbakana sahibiz. Sonunda o hale geldi ki, hiçbir komşusuyla diyaloğu kalmadığı için gidip bebek katiliyle masaya oturur hale gelen bir başbakana sahibiz” diye konuştu.
Atlas ve beraberindekiler ardından Öz Köyleri Şenliği’ne katıldılar.

DSCF8059 DSCF8071

 
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam