Bağcı: AK Parti'nin 12. Kuruluş Yıldönümü mesajı

Politika 14 Ağustos 2013 14:43
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı: "Türkiye’nin yol haritasını sadece Türk milletinin çizdiğini tüm dünyaya gösterdik"

Bağcı, AK Parti'nin kuruluşunun12. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında,  "AK Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüneTürkiye'nin demokratikleşmesi ve gelişmesi için çalıştığını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, bölgesinde sorunlara duyarlılığı ve izlediği sorunsuz dış politika anlayışı ile bölgesinin etkili ülkelerinden birisi konumunda olduğunu ve tüm dünyanın yakından takip ettiği bir ülke haline geldiğini ifade eden Bağcı, mesajında şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz 12 yılda ülkemiz, milletimiz ve vatandaşlarımızı refaha ve daha demokratik bir geleceğe kavuşturma hedefimizden hiçbir zaman taviz vermedik. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Türkiye 2001 yılından beri kutlu bir yürüyüş gerçekleştirmektedir. Türkiye'nin yol haritasını sadece Türk milletinin çizdiğini tüm dünyaya gösterdik. Bugüne kadar, ayrılıkçı ve nifakçı bir dil değil, barışçıl ve kardeşçil bir dili, birlik ve beraberliğin dilini benimsedik, halkımızın desteğini arkamıza aldık. Bundan sonra da halkımızı birbirinden ayırmak isteyen bölücülerin oyunlarına alet olmadan, doğruları göstererek, halkımızla beraber emin adımlarla ve kararlılıkla geleceğe yürüyeceğiz."

Vizyonu geniş ve dinamik kadrolarla, halka hizmet için proje üretmeye devam edeceklerini de vurgulayan Bağcı, "Kuruluşundan bu yana AK Partimize gönül veren, emek veren, zaman, zihin ve duygularını bizimle paylaşan herkese ve özellikle AK Parti gönüllülerine teşekkür ediyorum. 12. kuruluş yıldönümümüzün hayırlara vesile olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam