Bahçeli Yeni bir günde, yeni diriliş destanı yazmak için beraberiz

Politika 22 Mart 2015 10:02
Videoyu Aç Bahçeli Yeni bir günde, yeni diriliş destanı yazmak için beraberiz
A
a

MHP’nin 11. Olağan Büyük Kurultayı’nda Devlet Bahçeli, 1.149 oyla yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen MHP 11. Olağan Büyük Kurultayı’nda delegeler, 14 sandıkta genel başkan seçimi için oy kullandı. Kurultayda 1.160 delege oy kullandı. Geçerli oy sayısı, 1.149 oldu. Tek aday gösterilen Bahçeli, geçerli oyların tamamını alarak yeniden Genel Başkan seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı “Bizimle Yürü Türkiye” sloganıyla düzenlendi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ‘İki bayram bir arada olsun’ teklifi ile 21 Mart Nevruz gününe denk getirilen kurultay, Arena Spor Salonu’nda şenlik havasında gerçekleştirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin saat 11.00 itibariyle salona girmesiyle büyük bir coşku yaşandı. “Bahçeli Nevruz ateşini yakmaya geliyor” anonsuyla birlikte salonda sloganlar atıldı.

DEVLET BAHÇELİ KONGRENİN İKİ HEDEFİNİ AÇIKLADI

MHP Lideri Devlet Bahçeli, konuşmasının hemen başında Kongre’nin hedefini de iki kelime ile ortaya koydu; “kucaklaşma” ve “kararlılık gösterme…” MHP Lideri “kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek için buradayız” dedi.

Ankara’dan “ebedi Başkent” olarak bahseden Bahçeli, Kongre’nin Nevruz günü yapılmasını ise, “Türkiye’nin kurtuluşu için bağımsızlık ateşi yakanlar buradadır. Yeni bir günde, yeni diriliş destanı yazmak için beraberiz. Türk’ün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz ve birlikteyiz” diye konuştu.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam