BAKAN EŞİ FATMA EKER AÇILIŞ'DA

Kültür Sanat 7 Mayıs 2013 15:42
A
a

BAKAN MEHDİ EKER'İN EŞİ YASEMİN EKER" ÇORUM'LU KADINLARIMIZIN MİKRO KREDİ DESTEĞİ ALARAK YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİYORUM" dedi .

Fatma Eker şunları söyledi Elmeği göznuru çalışmalarımızın sergileneceği çalışmaları hizmete açacağız ayrıca sizlerle burada olmaktan oldukça memnun olduğumu ifade etmek isterim dedi.Eker Anadolumu öteden beri hamarat kadınlarımızın enerjisiyle yoğrulmuştur.Bu öylesine büyük bir güçtür ki  evlerden işyerlerine,bağ bağce tarla'ya kadar dalgadalga yayılmıştır dedi.

Yasemin Eker  konuşmasına şöyle devam etti.Yani yaşamımızın her anında yanında olan kadınlarımızın el inceliğine ve zarafetine rastlanmaktadır.
Kadınları Mutlu olmayan toplumlar huzur ve refah içinde olamazlar dedi. Eker Hükümetimiz döneminde Eğitimde, Sağlık'da,Adalet'de,İstihdam'da , sürekli kadına pozitif anlamda ayrımcılık yaparak,çalışmaktadır dedi. Sosyal yadrımları yaparken emaneti kadına teslim ediyor.Kadınlarımıza siyaset de ,Ticaret de ,Bilim ve Sanat da ,Spor da sürekli farklı ve düzenli zeminler hazırlıyor  dedi.

Yasemin Eker Türkiye'de bir çok kadın platformu ,etkili toplum kuruluşları nı hazırlayarak sürekli kadınlarımıza projeler üretmektedir.Kadınlarımız bütün mslek gurublarında başarılı çalışmalara imza atmıştır dedi. Çorum da şunu öğrendimki mutluluk la söyleye bilirim. Bu fuar da  45 kadınımız kendi kişisel el ürünlerini sergilemektedirler. Çorum Belediyesine ,Kadın kültür Merkezlerimize teşşekkür ederim  dedi
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam