BAKAN Yrd KAFKAS Necati Çelik, adam gibi adamdı

Sağlık 9 Nisan 2013 11:41
A
a

Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Gölcük Devlet Hastanesi’nin isim değişiklik törenine katıldı

Gölcük Devlet Hastanesi’ne eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Kocaeli eski Milletvekili merhum Necati Çelik’in adı verildi. Sağanak yağmur altında gerçekleşen törenle hastanenin ismi resmen değiştirilmiş oldu.

 

Törene; Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ünaldı, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Sibel Gönül, İlyas Şeker, Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık, Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Aslan, Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık, merhum Necati Çelik'in babası Ali Çelik, eşi Sermin Çelik, oğlu Ali Çelik, gelini Merve Çelik, akrabaları ve hastane personeli katıldı.

 

‘Adam gibi adamdı’

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende ilk konuşmayı merhum Necati Çelik’in eşi Sermin Çelik yaptı. Sermin Çelik, “Rahmetli eşim yaşadığı mütevazi hayatla her zaman takdir toplamış bir insandı. Hastanemize kendisinin isminin verilmesinden dolayı onur duydum. Her zaman dost, arkadaş canlısı olan eşimi rahmetle anıyoruz.” dedi.

 

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ise, “Necati Çelik, adam gibi adamdı.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol ve merhum Necati Çelik'in yakınları açılış kurdelesini keserek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam