Bakandan karşılayanlara gönül selamı

ÇORUM 15 Mart 2020 14:23
Videoyu Aç Bakandan karşılayanlara gönül selamı
A
a

Bir dizi İncelemeler toplantılar İçin İlimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı, Osmancık Bölge Trafik önünde Çorum valisi Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyet karşıladı...


Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Çorum'a gelirken, karşılamada koronavirüs tedbirleri kapsamında tokalaşma yapılmadı.


Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a geldi. Bakan Turhan’ı yerel siyaset ve yöneticiler tarafından karşılarken, koronavirüs tedbirleri kapsamında karşılamada tokalaşma yapılmadı. Bakan ve karşılamaya gelenler uzaktan selamlaştı.

Ulaştırma Bakanı Turhan, ilk olarak Osmancık-Merzifon Yolu Badal Tüneli’nde incelemelerde bulunduktan sonra OsmancıkÇorum Kavşağı’nda karşılandı. Bakan Turhan, Kırkdilim tünel şantiyesi incelemesi, Celilkırı mevki TOKİ civarında inşaatı yarım kalan havaalanı alanının incelenmesi, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önü alt geçit incelemesi, Hasan Zahir Et Lokantası’nda öğle yemeği, Mecitözü yol çalışması incelemesi, İskilip Yolu Seydim Şantiyesi’nde inceleme, Valilik ziyareti ve istişare toplantısı, Çorum Belediyesi ziyaretinde bulunacak. Daha sonra Ankara’ya hareket edecek.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam