BAŞBAKAN : Vizesiz geçiş en geç Ekim 2016'da

Politika 8 Aralık 2015 12:06
Videoyu Aç BAŞBAKAN : Vizesiz geçiş en geç Ekim 2016'da
A
a

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor... Davutoğlu toplantıda vizesiz Avrupa için tarihi de açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin haftalık olağan grup toplantısında partililere hitap etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor...

Konuşmama başlarken olumlu bir gelişmeden bahsetmek istiyorum. Bugün Ekim ayı sanayi rakamları açıklandı ve sanayi üretiminde artışın olduğu görüldü.

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi de bir önceki aya kıyasla yüzde 0,1 arttı. Bu da istikrarın devam ettiğini gösteriyor. İnşallah 1 Kasım sonrasındaki rakamalar çok daha iyi olacak.

AB ile tam üyelik hedefi bizim için çok önemli. Süreci hızlandırmak için kararlıyız. En geç Ekim 2016 yılında Türk vatandaşları Avrupa'ya vizesiz seyahat edebilecek.

Biz büyük bir Avrupa halkıyız ve biz olmadan asla Avrupa'nın tarihi de, kaderi de yazılamaz. Ve yine biz bir Asya milletiyiz ve biz olmadan asla Asya'nın da tarihi yazılamaz.

Kaynak : Haber7

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam