BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, ÇORUM’A GELİYOR

ÇORUM 24 Eylül 2017 12:06
Videoyu Aç BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, ÇORUM’A GELİYOR
A
a

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Başbakan Binali Yıldırım’ın Çorum’a geleceğini müjdeledi...



Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Uslu, Başbakan Yıldırım’ın 28 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Kadeş Barış Sempozyumuna katılacağını ve bir dizi açılışlar yapmak üzere Çorum’a geleceğini sosyal medya hesabından açıkladı.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde düzenlenecek olan Uluslararası Kadeş Barış ve Kardeşlik Sempozyumu'na katılmak üzere Başbakan Binali Yıldırım Çorum'a geliyor.

AK Parti Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamayla kamuoyuna müjdelediği ziyarette, sempozyumla birlikte bir dizi açılış programlarına katılacağı duyuruldu.

Dünya mirası olarak kabul edilen Kadeş Barış Andlaşması'nı, uluslararası sempozyumla bilim camiasının gündemine taşıyan Çorum, verdiği çabanın yansımalarını şimdiden görmeye başladı.

Sempozyumun düzenlenmesi için yoğun çaba sarfeden AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sempozyumu himayesine alarak büyük bir güç ve değer kattığını kaydettiği açıklamasında, "Başbakanımız da davetimizi kabul ederek, barışa verilen değeri taçlandırmış oldu. Kendisini Çorum'da ve sempozyumumuzda ağırlamaktan büyük bir onur duyacağız. Çorum'a çok şey katacağına inandığım bu sempozyumda vereceğimiz güvenli şehir Çorum ve barış şehri Çorum mesajımız, Başbakanımız'ın gelişi ile birlikte daha da güç kazanmıştır." diye konuştu.

Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, sempozyumun geldiği noktadan duyduğu memnuniyetini bildirdiği açıklamasında, "Milletvekili seçildiğim günden bugüne, gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında her platformda anlattığım bu kıymetli mirasa sahip çıkmak elbette bir kadın milletvekili olarak benim asli bir vazifemdi ve bu mücadeleye baş koydum. Ulaştığımız sonuç, verilen emeklerin boşa gitmediğini gösterirken, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız'ın desteği bize ayrı bir gurur verdi." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Çorum programının ayrıntıları için çalışmaların yürütüldüğü öğrenildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam