BAŞBAKAN EZAN OKUNURKEN SUSTU

Politika 21 Mayıs 2015 07:18
Videoyu Aç BAŞBAKAN EZAN OKUNURKEN SUSTU
A
a

‘ALLAH BU EZANLARI BU SEMALARDAN EKSİK ETMESİN’ Ezan okunması nedeniyle konuşmasına ara veren Davutoğlu, ezanın ardından, "Allah bu ezanları bu semalardan hiç eksik etmesin. Şehitler diyarı, alimler diyarı Çorum'dan sesleniyoruz. Bu semalardan iki şey hiç eksik olmayacak, Ezan-ı Muhammediye ve al bayrak. Daima bu semalarda birini göreceğiz, birini duyacağız" diye konuştu.

Çorum'un bütün ihtiyaçlarını tespit ettiklerini dile getiren Davutoğlu, hızlı trenin Çorum'dan geçeceğini, ayrıca otoyolla bağlanacak şekilde Çorum'un bütün bölünmüş yollarının yapılacağını söyledi.

Davutoğlu, konuşmasında şunları kaydetti: "Sizin için inşa ettiğimiz hem Amasya'ya hem Çorum'a hitap eden havaalanı Merzifon'daki, biliyorum orada Çorum adını da görmek istiyorsunuz. İnşallah Çorum, Amasya ve Merzifon'un üçünün de adı geçecek şekilde bu havalimanı bu 3 isme bağlayacağız. Amasya da Çorum da güzel bir vilayetimizdir. O havaalanını da yüzde 60 nispetinde Çorumlular'ın kullandığını biliyorum. Dolayısıyla hızlı tren, havaalanı, bölünmüş yollarla Çorum Türkiye'nin her köşesine en modern şekilde bağlanıyor, bağlanacak.

Güzel leblebisini her yerde tattığım Çorumlular. Şimdi bize o güzel lezzeti inşallah siyasi lezzet anlamında 7 Haziran'da da tattıracak mısınız? 7 Haziran'da Çorum'dan gür bir sesle 4'te 4 diyecek miyiz? Bu tuzak kuranlara, bu kumpasçılara iyi bir ders verecek miyiz? Şimdi bir de güzel bir ahitleşmemiz var. Aziz Akşemseddin Çorum şahit olsun bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya, milli birliği, milli iradeyi ve insan onurunu korumaya, kudretli ve şefkatli yeni Türkiye'yi inşa etmek için gece gündüz çalışmaya Allah, tarih ve millet önünde söz veririz. Çorum söz mü? 4'te 4 yapacak mıyız? Tarihi bir destan yazacak mıyız?"


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam