Başbakan Erdoğan ve Bakan Bayraktar Vali'ye Çıkıştı

Güncel 24 Ağustos 2013 22:15
A
a

Başbakan Erdoğan, Rize'de katıldığı toplu açılış töreninde Bakan Erdoğan Bayraktar ve Rize Valisi Nurullah Çakır'ı sert bir şekilde uyardı.

Başbakan Erdoğan'ın Rize'de katıldığı toplu açılış töreninde önündeki sehpada bulunan bir kitapçığı inceledi, eşi Emine Erdoğan'la konuştuktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı yanına çağırdı.

BAKAN  VALİYE SERT ÇIKTI

Önünde çömelerek durun Bakan Erdoğan Bayraktar'a sert bir şekilde el hareketleriyle uyarılarda bulunan Erdoğan ı, yanında oturan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da dikkatle dinledi. Bu sırada Emine Erdoğan'ın da başını sallayarak Başbakan'ın söylediklerini onaylaması dikkat çekti. Bayraktar yerine oturduktan bir süre sonra tekrar Başbakan Erdoğan'ın yanına giderek konuştu. Daha sonra Rize Valisi Nurullah Çakır'ı da yanına çağıran Erdoğan , parmağıyla önündeki sehpaya vurarak uyarılarda bulundu.

ÇIĞLIK ATAN KADIN

Törenin ardından Başbakan Erdoğan, Rize Valiliği'ne girerek yetkililerle görüştü. Valilikteki toplantıya basın mensupları alınmadı. Bu sırada Valiliğe girerek Başbakan Erdoğan'la görüşmek istediğini söyleyen bir kadın, polisler kendine izin vermeyince çığlık atmaya başladı. Sinir krizi geçiren kadın polisler tarafından ekip otosuna bindirildi ve olay yerinden uzaklaştırıldı.

 
Haber: Erdoğan, Bakan Bayraktar ve Vali'ye Çıkıştı
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam