BASIN ÇALIŞANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Güncel 10 Ocak 2016 00:27
Videoyu Aç BASIN ÇALIŞANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU
www.hitittv.com
A
a

Çorum Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kahvaltı düzenledi.Hanoğlu Konağı’nda gerçekleşen programa Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen,Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Osman Bolluk, Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Mehmet Çelik, MİSİAD Şube Başkanı Selahattin Ezer,Medya Konseyi Derneği Genel Başkan Yardımcısı Lokman Erdoğan’ın da hazır b

Çorum Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kahvaltı düzenledi.

Önceki gün Hanoğlu Konağı’nda gerçekleşen programa Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Başkan Yardımcıları Bülent Özkaleli ve Sadık Örgel, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Demirer, Erol Taşkan veMurat Özülke ile yerel basın yönetici ve çalışanları katıldı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Osman Bolluk, Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Mehmet Çelik, MİSİAD Şube Başkanı Selahattin Ezer, Medya Konseyi Derneği Genel Başkan Yardımcısı Lokman Erdoğan’ın da hazır bulunduğu programa Çorumlu basın mensupları büyük ilgi gösterdi.

Neşeli bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Cemiyet Başkanı Şevket Erzen, tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Mesleki birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Şevket Erzen, Gazeteciler Günü’nü bayram değil dayanışma ortamında kutladıklarını söyledi.

Programa katılan Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar da yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle devam eden program sonunda basın mensuplarına Cemiyet tarafından hediyeler verildi.

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam