Başkan Aşgın THY ile 19 Mayıs'a özel uçuş yapıyor

ÇORUM 18 Mayıs 2020 09:06
Videoyu Aç Başkan Aşgın THY ile 19 Mayıs'a özel uçuş yapıyor
A
a

THY'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel 'TK1919' sefer sayılı uçuşu için 19 numaralı hatıra koltuk bileti alan Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'da Samsun’a gidecek.


BAŞKAN TK1919 KODU İLE UÇACAK

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlattığı tarihten 101 yıl sonra, 19 Mayıs 2020'de İstanbul'dan Samsun'a düzenlenecek ve "TK1919" sefer sayısı ile icra edilecek uçuşla ilgili geri sayım başladı.

Türk Hava Yollarının (THY) tarihi yolculuğuna evlerinde kalarak katılmak isteyen kişiler, "www.tarihiyolculuk.com" adresi üzerinden hatıra biletleri oluşturdu.

Vatandaşlar, aldıkları hatıra biletlerini sosyal medyada "#TarihiYolculuk ve #TK1919" etiketleriyle paylaştı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter'dan 19 Mayıs'taki anlamlı seferlerle ilgili paylaşımda bulundu.

Üstün, "#TarihiYolculuk'ta 2,5 milyon yolcuyu aştık! Bu uçakta tüm Türkiye'ye yer var. Siz de 'http://tarihiyolculuk.com'dan hatıra biletinizi alın, 19 Mayıs'ı hep birlikte kutlayalım." ifadelerini kullandı.


THY tarihi uçuş ile 19 Mayıs’ta TK1919 sefer koduyla Samsun’da olacak. Tarihe uçuşa 19 numaralı hatıra koltuk bileti alan isimler arasında Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da yer aldı.

Başkan Aşgın Sosyal medya hesabından "19 Mayıs 1919'daki Gazi Mustafa Kemal komutasında milli mücadeleyi başlatan yolculuğa vurgu yapmak için milli gururumuz THY tarafından organize edilen 19 Mayıs tarihindeki TK1919 Samsun uçuşunda 19A koltuğu.Tarihi yolculukta ta elbette biz de varız" ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam