Başkan Gül'den Çatma’ya ziyaret

ÇORUM 3 Nisan 2018 01:46
Videoyu Aç Başkan Gül'den Çatma’ya ziyaret
A
a

Geçtiğimiz cumartesi gününü İskilip’te yaptığı ziyaretlerle geçiren Belediye Başkanı Zeki Gül, İlçe teşkilatının ardından Belediye Başkanı Recep Çatma’yı ziyaret etti.Ziyarette İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada, teşkilat çalışmalarının öneminden bahsederken, seçimlerde çıtayı daha yukarılara taşımanın önemine değindi.

İmkânlar doğrultusunda ilçelere her zaman destek olmak için çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Gül, “Bizler belediyeler olarak birbirimize destek olmak durumundayız. Yapılacak olan genel seçimlerde de başarının çıtasını yükseltmek için hep beraber gayret ederiz. Ülkemizin AK Parti’ye çok büyük ihtiyacı var. AK Partinin ortaya koyduğu hedefler milletimizin de hedefidir. Bizler de AK Partili belediyeler olarak çalışmalarımızı ona göre yapmalıyız” dedi.

Ziyaret sırasında konuşma yapan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma; “Çorum Belediyesi bizlere her zaman ellerinden gelen fedakârlığı yaptı. Bundan sonra da yapacaklarından hiç şüphemiz yok. Allah yolumuzu açık etsin. Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Zeki Gül’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaret sonrası İskilip esnafını ziyaret ederek bereketli bol kazançlar diledi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam