Başkan Halil İbrahim Aşgın'ın ilk ziyareti Bakan'a

ÇORUM 16 Nisan 2019 15:03
Videoyu Aç Başkan Halil İbrahim Aşgın'ın ilk ziyareti Bakan'a
A
a

Çorum Belediye Başkan Aşgın'ı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çorum’da, gençlik ve spora dair yapacağımız yatırımlar üzerine değerlendirmelerde bulunduk...

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Alper Zahir, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Avukat Fatih Maden ve Özel Kalem Müdürü Fatih Özüyağlı eşlik etti.

Belediye Başkanı Aşgın, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çorum’da, gençlik ve spora dair yapacağımız yatırımlar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımız, hemşehrilerimizin 31 Mart’ta Partimize verdiği destek için Çorum’a teşekkür ziyaretinde bulunacağını ifade etti. Sporu, gençlerimiz başta olmak üzere her kesimin hayatının ayrılmaz bir parçası haline getirmek için hazırladığımız projelerimize vermiş olduğu değerli destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam