BAŞKAN KARADAĞ'IN AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI

ÇORUM 4 Temmuz 2017 11:36
Videoyu Aç BAŞKAN KARADAĞ'IN AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI
A
a

Ak Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından gündem değerlendirmesi ve İlçe Başkanları toplantısı yapıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, yaklaşan 15 Temmuz’da yapılacaklarla ilgili olarak ilçe başkanlarını bilgilendirdi.Karadağ,11 ile 15 Temmuz günlerinde Çorum genelinde etkinlikler düzenleneceğini de kaydetti.


Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ,11 Temmuz ile 15 Temmuz tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığının denetiminde bir etkinlik düzenleneceğini söyledi.Karadağ, Ulusal basında yaralan bazı spakülatif haberlerle ilgili olarak bunların
kendilerinin dışında olduğunu belirtti.

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, hızlı trenle ilgili ortak bir açıklama yapacaklarını belirterek, “Çorum’un da içinde yer aldığı Kırıkkale-Samsun hattında hiçbir aksama yok. Proje ve çalışmalar aynen devam ediyor.” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından İlçe Başkanları toplantısı düzenlendi.

Parti merkezinde gerçekleşen toplantı da AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ açıklamalarda bulundu.

Haftasonu AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanları toplantısına katıldığını belirten Karadağ, hain darbe girişiminin yıldönümünde yapılacak olan 15 Temmuz etkinlikleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

’15 TEMMUZ GECESİ SABAHA KADAR ÇORUM’DA NÖBET TUTACAĞIZ’

Etkinliklerimiz 11-15 Temmuz tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığının riyasetinde tüm illerde yapılacağını ifade eden Karadağ, “15 Temmuz gecesi Çorum’da sabaha kadar nöbet tutacağız. Buradan da otobüslerle Erol Olçok’un kabrine gidip dua edeceğiz. Denk getirebilirsek Cumhurbaşkanımızla birlikte Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un kabrinde beraber dua edeceğiz.” diye konuştu.

‘PERFORMANS VE BAŞARI SIRALAMASINDA ÇORUM İKİNCİ OLDU’

Çorum İl Teşkilatının Performans ve Başarı sıralamasında Türkiye’de ikinci olduğunu da dile getiren Karadağ, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Hedefimiz ilk 10’da kalmak. Yerelde teşkilatlarımızla birlikte milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, halkımızla iktidar partisinin en iyi şekilde yönetilmesini sağlamak ve Çorum’a gelecek olan hizmetlerde bir nebzede olsa katkı sağlamaktır.

AK Parti İl Başkanları toplantısında yerel medyanın güçlendirmesi konusu hakkında Başbakan Binali Yıldırım’a taleplerde bulunduk. Başbakan Yıldırım da Yerel Medyanın Güçlendirilmesi düzenlemesi için talimat verdi.

’25 ŞUBAT’TA İL KONGRELERİ BİTECEK’

Ağustos’un son 10 günü ilçelerdeki kongrelerimizi yapacağız. 25 Şubat 2018 tarihine kadar da il kongrelerimiz bitecek.

‘HIZLI TRENLE İLGİLİ ORTAK AÇIKLAMA YAPACAĞIZ’

Hızlı tren konusunda yaşanan bilgi kirliliğine dair soruyu da cevaplandıran Karadağ, “Ticaret ve Sanayi odası yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanımızla yaptığımız sohbette Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı konusunda yaşanan kafa karışıklığını gidermek için ortak açıklama yapma kararı aldık. Çorum’un da içinde yer aldığı Kırıkkale-Samsun hattında hiçbir aksama yok. Proje ve çalışmalar aynen devam ediyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Karadağ, İlçe Başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından AK Parti İl Genel Meclisi Temmuz Ayı grup toplantısına katıldı.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam