BAŞKAN KÜLCÜ ÇORUM BELEDİYE SPOR'U UYARDI

Spor 9 Şubat 2015 01:48
Videoyu Aç BAŞKAN KÜLCÜ ÇORUM BELEDİYE SPOR'U UYARDI
A
a

Başkan Külcü Çorum Belediye ve Zonguldak Kömür maçı değerlendirmesini sosyal medya üzerinden verdi.3. Ligin en sorunsuz kulüplerinden biri olan takımımız evinde 6 puanın dördünü rakiplerine hediye ederek şampiyonluk yolunda ağır adımlarla ilerliyor dedi.

Çorum Belediye Spor Başkanı Zeki Gül ise Başkan Külcü'nün Değerlemdirmesini gördü ve Çorum Belediye Spor başkanı olarak önce ben deniz sonra Yönetim Kurulu Üyelerimiz bu mesajı almıştır  dedi.

Belediye Spor'un 1 numaralı ismi Zeki Gül  bu mesajı dikkat alarak Başkan Külcü'nün haberini beğeni yaparak paylaşım yaptı.

Sosyal Medya


Çok doğru bir tesbit.En başta bendeniz olmak üzere herkes üzerine düşen mesajı almalı.Yavuz Incedal Hamit Isik Fatih Özcan Mustafa Ercan Mustafa Özbayram Mustafa Mertek Kerep Kahramantekin Fahri Yandık Hasan Özer Gökmen Ismail Melendiz

 
3. Ligin en sorunsuz klüplerinden biri olan takımımız evinde 6 puanın dördünü rakiplerine hediye ederek şampiyonluk yolunda ağır adımlarla ilerliyor.

3. Ligin en sorunsuz klüplerinden biri olan takımımız evinde 6 puanın dördünü rakiplerine hediye ederek şampiyonluk yolunda ağır adımlarla ilerliyor.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam