BAŞKAN KÜLCÜ ÇORUM BELEDİYESPOR ŞAMPİYON OLURSA UMREYE GÖTÜRECEK

ÇORUM 11 Şubat 2016 21:09
Videoyu Aç BAŞKAN KÜLCÜ ÇORUM BELEDİYESPOR ŞAMPİYON OLURSA  UMREYE GÖTÜRECEK
A
a

Spor Haber / Ali Atan : ÇORUM Belediye Başkanı ve Çorum Belediyespor Kulübünün Onursal Başkanı Muzaffer Külcü, takımın 2. Lig’e çıkması halinde futbolcuları umreye götürme sözü verdi.Bu güzel müjdeyi ise Hasan Zahir Et Lokantası’nda verilen moral yemeğinde konuşan Kulüp Başkanı Zeki Gül verdi

..

HASAN ZAHİR’DEN MORAL YEMEĞİ

Yayınlanma: Perşembe, 11 Şubat 2016 21:21

Pazar günü kendi sahasında Çatalçaspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan takımımıza Hasan Zahir Et Lokantası sahibi Ömer Karslıoğlu tarafından moral yemeği verildi.
Yemeğe Kulüp Başkanımız Zeki Gül’ün yanı sıra Başkan Yardımcımız Mustafa Özbayram, Futbol Şube Sorumlumuz Nurettin Karaca, Basın Sözcümüz Mustafa Altunkaya, Amatör Branşlar Sorumlumuz Mustafa Ercan, Güreş Takımları Sorumlumuz Hüseyin Teke, Güvenlik Sorumlumuz Fahri Yandık, Altyapı Sorumlumuz Sinan Özdilli, Salon Sporları Sorumlumuz Nadir Solak, Tesisler Sorumlumuz İsmail Tekçam, Reklam&Ulaşım Sponsorluk Sorumlumuz Turgay Yılmaz, Yatırım ve Proje Sorumlumuz Necati Ceyhan, Genel Kaptanımız Hamit ile teknik heyet ve futbolcularımız katıldı. Yemekte konuşan Kulüp Başkanımız Zeki Gül, Hasan Zahir Et Lokantası Sahibi Ömer Karslıoğlu’na teşekkür ederken, kulübümüzün amblemlerini taşıyan atkı ve şakpasını hediye etti.

Ömer Karslıoğlu da Çatalcaspor maçı ve ligdeki diğer maçlarda başarı dileklerinde bulundu. Takım kaptanımız Yemekte kısa bir konuşma yapan takım kaptanımız Serkan Güney ise, kendilerine güvenenleri mahçup etmemek adına uğraş verdiklerini ve sezon sonunda Çorum’a şampiyonluk sevinci yaşatmak için ligde geride kalan maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Yemekte ayrıca geçtiğimiz günlerde kız evladı dünyaya gelen Eşref Koçak’a yönetim kurulumuz adına başkanımız tarafından çeyrek altın hediye edildi. 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam