BAŞKAN KÜLCÜ’DEN İŞ ADAMLARINA ZİYARET

ÇORUM 18 Ocak 2016 16:49
Videoyu Aç BAŞKAN KÜLCÜ’DEN İŞ ADAMLARINA ZİYARET
A
a

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Organize Sanayi’de yer alan fabrikaları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı

Geçtiğimiz günlerde KOSGEB KOBİ Girişimcilik Yarışması’nda ‘Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü’ne layık görülen Arar Makine Sahibi Arar Arif Tenikeci’yi de ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ödül nedeniyle Arif Tenikeci’yi tebrik etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, alınan ödülün kendisi gibi tüm Çorum halkını mutlu ettiğine inandığını belirterek bu tür ödüllerin iş adamlarının çalışma azmini daha da artırdığına dikkat çekti. Başkan Külcü yaptığı konuşmada “Ödül, Arar Makine’nin Ar-Ge çalışmalarına vermiş olduğu önemin bir göstergesidir. Çorum sanayisinin ne kadar güçlü olduğunu da bu vesileyle duyurmuş olduk. Gecesini gündüzüne katarak hem kendisini hem de Çorum’u büyütmeye çalışan tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Yerelde Çorum Belediyesi’nin genelde de merkezi hükümetin sanayicilere çok büyük destekler sağladığına dikkat çeken Külcü, “Türkiye’mizin 2023 vizyonundaki hedeflerini gerçekleştirmedeki en büyük gücü sanayicilerimizdir. Sanayicimiz güçlü oldukça ülke ekonomisi de daha güçlü olacaktır.”dedi.

Geçtiğimiz günlerde KOSGEB KOBİ Girişimcilik Yarışması’nda ‘Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü’ne layık görülen Arar Makine Sahibi Arar Arif Tenikeci’yi de ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ödül nedeniyle Arif Tenikeci’yi tebrik etti.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, alınan ödülün kendisi gibi tüm Çorum halkını mutlu ettiğine inandığını belirterek bu tür ödüllerin iş adamlarının çalışma azmini daha da artırdığına dikkat çekti. Başkan Külcü yaptığı konuşmada “Ödül, Arar Makine’nin Ar-Ge çalışmalarına vermiş olduğu önemin bir göstergesidir. Çorum sanayisinin ne kadar güçlü olduğunu da bu vesileyle duyurmuş olduk. Gecesini gündüzüne katarak hem kendisini hem de Çorum’u büyütmeye çalışan tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Yerelde Çorum Belediyesi’nin genelde de merkezi hükümetin sanayicilere çok büyük destekler sağladığına dikkat çeken Külcü, “Türkiye’mizin 2023 vizyonundaki hedeflerini gerçekleştirmedeki en büyük gücü sanayicilerimizdir. Sanayicimiz güçlü oldukça ülke ekonomisi de daha güçlü olacaktır.”dedi
.


is_adamlari_ziyaret (15)
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam