BAŞKAN KÜLCÜ'DEN KARADAĞ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇORUM 31 Ekim 2016 18:51
Videoyu Aç BAŞKAN KÜLCÜ'DEN KARADAĞ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
A
a

Video Haber İzle: Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanlığına atanan Av. Mehmet Karadağ’ı ziyaret ederek birliktelik mesajları verildi.Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Ahmet Yabacıoğlu, Turhan Candan ve Zeki Gül’ünde hazır bulundu.


“Birlikten Güç Doğar”

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Bir bayrak yarışı ve bayrak nöbeti yaşandığını dile getiren Başkan Külcü, “Nöbet ne zaman başlar ne zaman biter o takdiri ilahidir. Önceki yönetimde görev yapan arkadaşlarımızda bu bayrağı önceki yönetimden devralmıştı. Arkadaşlarımıza bugüne kadar partimize ve şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.Siyaset uzun soluklu bir iş olduğunu hatırlatan Başkan Külcü, “Göreviniz siyasette yeni bir başlangıç değil. Siyasette tecrübeli birisiniz. AK Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı, il başkanlığı ve ondan sonra değişik sivil toplum kuruluşlarında görevleriniz oldu. Bunları bir süreç olarak yaşayıp geçiyoruz. Bunların her birisi bizim için farklı tecrübeler demek. Olgunlaşmamıza zemin hazırlayan fırsat hazırlayan ortamlar demek. Olaya bu pencereden baktığımızda bu tecrübeyle başarılı bir il başkanlığı dönemi yaşayacağına yürekten inanıyorum. Başarılı olmanız içinde doğrusu elimizden gelen desteği bizde sağlayacağız”
diye konuştu...

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER KÜLCÜ, AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI MEHMET KARADAĞ'I ZİYARET ETTİ (M. MUTTALİP YALÇIN/ÇORUM-İHA)

Ak Parti İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ ise 2002 yılında kendisinin AK Parti’nin kurucu il başkanı, Karadağ’ın ise kurucu Merkez İlçe Başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Külcü, “15 yıl önce Türkiye’nin üzerinde karanlık bulutların dolaştığı dönemde herkesin mahsun, üzgün olduğu bir dönemde geleceğe ilişkin insanların siyasetten umudunu kestiği bir dönemde AK Parti kuruldu. AK Parti milletinin sinesinde kuruldu bizde tabelalarını astık. Allah il başkanlığı tabelasını şahsıma, merkez ilçe başkanlığı tabelasını asmayı size nasip etti. İnşallah bundan sonra birlikte güzel işler yapacağız. Birlikte yol yürüyeceğiz, çalışacağız, şehrimizi, partimizi birlikte büyüteceğiz” ifadelerini kullanan Karadağ,birlikte hep beraber, partinin tüm kademeleriyle güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile daha öncede siyasette birlikte görev yaptıklarını dile getirdi.
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam