BAŞKAN KÜLCÜ'NÜN HAYVAN SEVGİSİ

ÇORUM 14 Ocak 2016 13:52
Videoyu Aç BAŞKAN KÜLCÜ'NÜN HAYVAN SEVGİSİ
A
a

Başkan Külcü Soğuk kış gününde sahipsiz kalan hayvanlara örnek ev sahipliği yapan Çorum Belediyesinin Hayvan bakım evi çalışanlarını denetledi ve Bakım evi hakkında bilgiler aldı. Çorum Belediyesi olarak insanları ve canlıların doğumundan ölümüne kadar her şeyiyle ilgilenmek durumunda olan bir kurum olduklarını dile getirdi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,Biz büyük bir medeniyetin temsilcisi olarak kendimizi bulunduğumuz ilin taşından toprağından tutun da, sokak hayvanlarına kadar hepsinden sorumlu sayıyoruz. Göreve geldiğimiz günlerde sokak hayvanları Çorum için ciddi bir sorunken, yaptığımız planlı çalışmalarda zamana bağlı olarak bu meseleyi sorun olmaktan kurtardık, inşallah bu konuda daha iyiye varan adımlar atacağız” dedi. 

Belediye, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Başkan Külcü; "Sokak hayvanlarına örnek ev sahipliği yapıyoruz"
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi'nde incelemelerde bulundu.

Çorum Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl sokak hayvanlarının soğuk kış günlerini daha iyi ortamda geçirebilmeleri amacıyla 8 adet klima ısıtmalı konteyner evler kurduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sahipsiz hayvanlara örnek ev sahipliği yapıyoruz. Belediye olarak sokaklarda yaşamak zorunda kalan sokak hayvanlarına şefkat eli uzatmaya devam ediyoruz."dedi.

Başkan Külcü, "Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi'nde sokaklarda kalıp da bakıma muhtaç, yaralı, hasta ve rehabilitasyon ihtiyacı bulunan sokak hayvanlarımız için çalışmalar yaparak, onlara temiz ve sıcak bir ortam sağlıyoruz. Yaklaşık 100 hayvanın geçici bakım evinde sıcak bir ortamda rehabilitasyonu yapılıyor. Burada bulunan hayvanları sahiplenmek isteyenler sahiplenebiliyor. 

Geçici bakımevi 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Soğuk kış günlerinde sahipsiz hayvanlara ev sahipliği yaparak örnek olan Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Kalın ve personelini kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam