BAŞKAN ŞAHİNER "BAĞIMSIZ OLARAK YOLA DEVAM "

ÇORUM 16 Ocak 2018 15:36
Videoyu Aç BAŞKAN ŞAHİNER "BAĞIMSIZ OLARAK YOLA DEVAM "
A
a

MHP'nin Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, bir süre önce Partisinden ihraç edilmişti.Bu gün Başkan Şahiner'e İYİ Partiye geçip geçmeyeceği soruldu.Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner görevini bağımsız olarak yürütmeye devam edeceğini söyledi.


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Belediye başkanı Abdulkadir Şahiner 2017 değerlendirme toplantısında çalışmlarını ve 2018 yılında yapacağı projeleri hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

MHP’den ihraç edilen Şahiner, bir gazetecinin başka bir partiye geçip geçmeyeceği sorusuna da yanıt verdi.

Başkan Şahiner : . Arkadaşlar değişik partilerden teklif var ama biz Yıllardan buyana bu partide milliyetci ve ülkücü kökenli biriyim.
Milliyetci Hareket Partisinden ihraçda edilsek bizim gönlümüzden ve davamızdan kimse ihraç edemez dedi.Biz hep birlik ve beraberlikten yanayız ifadelerini kullanan Şahiner,bizim kapımıza gelen dostlarımı 30 yıllık arkadaşlarımı biz kapımızı açmazsak insanlığımızdan şüphe etmemiz lazım dedi.Suçlanmamın tek sebebi muhalif arkadaşlarımızı kabul etmem sebebidir dedi.Allaha şükür ihraç edildiysem hırsızlıktan,haydutluktan edilmedim dedi.Şahiner,basın açıklamamda söyledim hakkımı helal etmiyorum dedim. Sungululu vatandaşlarımızla görüşüyorum bütün siyasi partiler partimdir.Nasip se bakacağız şu an bağımsızlık iyidir dedi... 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam