Başkan Külcü'den Gülabibey Mahallesi’ne Ziyaret

Politika 16 Ağustos 2013 23:17
A
a

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gülabibey mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti.Başkan Külcü’ye Gülabibey mahallesi ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de eşlik etti.

Vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet eden Külcü, Ceylan ve Köse, vatandaşların taleplerini dinlediler.Başkan Külcü,Çorum’a yapılan hizmetleri anlatarak, kentin ufkunu açacak ve 100 yılını etkileyecek projeleri, söyledi.

Çorum’un altyapı, yol, park, imar çalışması gibi alanlarda yapılan hizmetler ile adeta şehrin çehresini değiştirdiklerini, yapılan bu hizmetlerden Gülabibey mahallesinin de payını aldığını ifade eden Başkan Külcü, “Biz vatandaşın ihtiyacı doğrultusunda hizmet ediyoruz. Çorum’un ufkunu değiştirecek, bölgesinin yıldız şehri olmasını sağlayacak projelere imza atıyoruz. Bizim derdimiz, çabamızmilletimize en
iyi  hizmeti vermektir.

Biz slogan muhabbeti yapmıyoruz, hizmet sloganı ile çalışıyoruz. Vatandaşın derdi ile dertleniyoruz.” şeklinde konuştu.Gülabibey hahallesine yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Külcü’ye teşekkür eden vatandaşlar,

“Başkanım Çorum’a hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Gülabibey Mahallesi olarak sizin hizmetlerinizden memnunuz. Sizin hızınıza yetişemiyoruz. Sabahları işçilerin yanında, çalışmanın başında bir başkan görmek bizi mutlu ediyor. Çorum sizin gayretli çalışmalarınız ile daha güzel bir şehir olacak” şeklinde konuştular.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam