Bedirhan Gökçe'nin terörstbaşı Fetullah Gülen'in doktoruyla mailleştiği iddia ediliyor.Bedirhan Gökçe FETÖ'cü mü?

Güncel 15 Ağustos 2016 15:41
Videoyu Aç Bedirhan Gökçe'nin terörstbaşı Fetullah Gülen'in doktoruyla mailleştiği iddia ediliyor.Bedirhan Gökçe FETÖ'cü mü?
A
a

Kral FM’de hafta içi her gece program sunan radyocu ve şair Bedirhan Gökçe’nin FETÖ ile bağlantısı olduğu yönündeki iddialar sosyal medyayı karıştırdı

Dünya radyo eskiden kadın sanatçıları çalmazdı. Fetöş Gülen cemaatinin radyosu idi. simdi çalıyor kadın sanatçı. agıbeti ne olmuştur bilinmez. belki el değiştirmistir. belkide kamufle olmuşlardır.

Bedirhan Gökçe . 1980 sonu 90'lı yıllar başında fetöcü bir radyoda çalıştı, Ankara'da. Orada bunu parlattılar, şiirler okuttular ve piyasaya sürdüler.Bizim bir şeyden bihaber medyamız ve belediyelerimiz de buna paralar verip program yaptırdılar. Bilinmeyen bir şey değildir. 1990'lı yıllarda Ankara'da bulunan kültür erbabı bunu bilir.


Ayyıldız Tim tarafından mail adresi hacklenen Bedirhan Gökçe'nin, teröristbaşı Fetullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'la haberleştiği iddia edildi.

Öte yandan Ayyıldız Tim'in iddiasına göre, Gökçe 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kral FM canlı yayınında insanların sokağa çıkmaması gerektiğini söyledi.
 

15 Temmuz hain darbe kalkışması gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın''sokaklara çıkın'' çağırısı üzerine Kral FM'de gerçekleşen sohbet sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

"YÜRÜYEN OTURSUN, OTURAN YATSIN"

Darbe girişiminin yaşandığı dakikalarda Gezen Mehmet ile canlı yayında durum değerlendirmesi yapan Gökçek, "Bu durumlar çok provakasyon olur. Benim size bir kardeşiniz olarak yanlış şeyler yapmayın, gaza gelmeyin. Koşan yürümeye başlasın, yürüyen otursun, oturan yatsın. Bu durumda herkes kendini bir tık daha geriye çekip neler oluyor, neler bitiyoru bekleyelim. Bu nedir, kimin işine yarar, kimin işine yaramaz sorusunu sorun" şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi.

HESABI EKLENİNCE HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI

Mail adresi hacklenen Bedirhan Gökçe'nin Fetullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'dan "Tazyiki artırdılar benimle ilgili sadece dua, sizden ve büyüğümüzden sonra uzun yazarım. Allah mahcup etmesin" diyerek dua istediği mail yayınlandı.

FETÖ'nün doktoru da, " Bedirhan Gökçe Bey'e tazyiki artırmışlar dua bekliyorlarmış. Hizmetlerini arzediyormuşlar efendim" yazılı kağıdı dua kutusuna attığını gösteren bir maille cevap verdi.

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam