Bekiroğlu "Kutlu yürüyüşe devam" konseptiyle AK Parti'de Yola devam kararı alındı

ÇORUM 19 Mayıs 2016 12:05
Videoyu Aç Bekiroğlu "Kutlu yürüyüşe devam" konseptiyle AK Parti'de Yola devam kararı alındı
A
a

İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu Başkanlığında tüm il/ilçe belediye başkanları,ve yönetim kurulu üyeleri İl Binasında Basın toplantısı düzenledi. AK Parti'de 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongre'nin hazırlıklarını sürdüren üst kurul, kongre konseptini "Kutlu yürüyüşe devam" olarak belirledi.

E.Şimşek / Haber 
Çorum Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu , "Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" dedi.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Bekiroülu, şöyle devam etti: 

"Genel başkanımız, başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın  Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde sayın genel başkanımız, genel başkan ve başbakan olarak üstün gayretler göstermiş, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir."

AK Parti kongrelerinin her zaman demokrasi şöleni havasında geçtiğini vurgulayan Revi, "Yine bütün  AK Parti teşkilatlarıyla birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için  Ankara'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün  AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam