Belediye Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine yeniden personel ve ekipman gönderdi

ÇORUM 24 Şubat 2023 16:08
Videoyu Aç Belediye Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine yeniden personel ve ekipman gönderdi
A
a

Çorum Belediyesi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine 3 kamyon (road mix asfalt yüklü), 1 arazöz, 2 süpürge aracı, 2 kayıp kaçak tespit aracı, 3 pikap ve 21 personel yeni belediye binasından uğurlandı.Uğurlama törenine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve başkan yardımcıları katıldı...



Tören sonrasında basın mensuplarına açıklmada bulunan Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, deprem bölgesine giden ilk aracın Çorum Belediyesi aracı olduğunu söyledi. Aşgın, "Çorum Belediyesi olarak hangi ilçeden ne istendi ise Çorumlular olarak adeta kurtuluş savaşı yapıyor olarak karşılamak için seferber olunduğunu belirterek, tüm Çorumlulara teşekkür etti". Aşgın, Çorum’un bu sınavı da başarıyla geçtiğini ve nerede yara varsa oraya derman olmanın mücadelesini verdiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Kahramanmaraş’ta AK Partili belediye başkanlarıyla yaptıkları toplantıyı anlatan Aşgın, toplantıda ikinci aşama çalışmalarına ağırlık verilmesine karar verildiğini söyleyerek, “2. Aşamada ise kalıcı çözümleri kapsıyor. En az 2 ay daha Afşin’de hayatın normale dönmesi için çalışmalara devam edeceğiz” dedi. Konteyner ile ilgili çalışmaları önemsediğini dile getiren ve yerel basının öncülüğünde destek isteyen Belediye Başkanı Aşgın, Çorum Belediyesi olarak 500 konteyner ile kampanyayı başlattıklarını belirterek, kampanyaya Çorumluların desteğini beklediklerini söyledi.Ekipte yer alan personellere de hayırlı yolculuklar dileyerek Çorum’a yakışır bir şekilde hizmetler vermelerini söyledi.Başkan Aşgın, açıklama sonrasında araç konvoyuna el sallayarak güle güle dedi.




 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam