BELEDİYE SPOR'DAN ASKERLERİMİZE MANEVİ DESTEK

ÇORUM 31 Ocak 2018 09:24
Videoyu Aç BELEDİYE SPOR'DAN ASKERLERİMİZE MANEVİ DESTEK
A
a

Çorum Belediyespor takımı antrenmanda Teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli antrenman öncesi Zeytin Dalı operasyonuna destek için Türk Bayrağı açtılar...

Çorum Belediye Spor  adına konuşan takım kaptanı Yakup Kayış, “Ülkemizin ve milletimizin birliği için zor şartlarda bu operasyonu yürüten Mehmetçiklerimize canı gönülden başarı diliyoruz. İnşallah hepsi ailelerine ve memleketlerine burunları bile kanamadan dönerler. Devlet büyüklerimiz gerek gördükleri yerde bizler de seve seve bu operasyonun bir parçası oluruz. Çünkü bizim için söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” dedi.

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Adliyespor karşısında sabırlı oynadıkları ve kazandıklarını söyledi. Tokuş, grupta dengelerin her hafta değişeceğinin son maçlarda bir kez daha gördüklerini belirterek camiadan bu takıma inanmalarını ve güvenmelerini istedi.

Grupta takımların birbirlerine çok denk olduğunu ve bu yüzdende her maçın zor geçtiğini belirten Tokuş ‘Tepecikspor maçını evimizde kaybettikten sonra Adliyespor maçı bizim için daha büyük önem kazanmıştı. Rakibimizi iyi analiz ettik ve hafta boyuncada buna göre hazırlandık. Zor olacağını bildiğimiz maçta futbolcularımızda sabırlı oynadılar ve haklı bir galibiyet aldılar.

Şimdi önümüzde yine zorlu bir maç olan Sultanbeyli karşılaşması var. Hedefimiz iç sahadaki bu maçıda kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek. Grupta takımlar arasında fazla güç farkı yok ve takım günçleri birbirine denk. Bu yüzden her takımın her takımı yenme gücü var. Karaköprü, Cizre ve Payas gibi devre arasında çok büyük paralar harcayan takımlar ancaksonuçları ortada.

Uşak, Tursas ve Kızılcabölük takımlarıda çok para harcadılar ancak onlarda hiç umulmadık puanlar kaybediyorlar. Bu yüzden yarış uzun ve kimin hedefe ulaşacağını kimse bilemez. Önümüzde daha çok maç var ve biz her maçımızı final olarak görüyoruz. Şimdi önümüzdeki final maçımız Sultanbeyli maçı’ dedi.

‘İç saha maçlarını başka sahada oynayabiliriz’

Teknik Direktör Yusuf Tokuş uygun görülmesi halinde Sultanbeyli Belediyespor maçını başka bir şehirde oynayabileceklerini söyledi. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı zemininin çok kötü olduğunu belirten Tokuş ‘Sultanbeyli maçını başka bir ilde oynayabiliriz. Saha zemini gerçekten çok kötü durumda. Hafta sonu hava durumuna göre hareket edeceğiz. Kötü zemin gerçekten futbolumuzu etkiliyor. Resmen çamur tarlasında mücadele ediyoruz. İçerde kazandığımız maçlarda zemin güzeldi. İç saha puan kayıpları için bahane aramıyorum çünki gerçek bu. Daha düzgün bir zeminde mücadele etme arzusundayız’ dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam