Belediye Spor'dan bir Transfer daha Muhammed Fatih

Spor 5 Ocak 2015 10:19
Videoyu Aç Belediye Spor'dan bir Transfer daha  Muhammed Fatih
A
a

Devre arası hazırlıkları 2.etap çalışmalarına geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da başlayan Çorum Belediyespor, forvet hattına transfer yaptı. Devre arası ilk transferini Gaziosmanpaşaspor’dan Emrah Akar’ı alarak yapan Çorum Belediyespor’da forvete takviye yapıldı…

OKAN ATEŞ Spor19.com

Devre arasında ilk olarak Gaziosmanpaşa’dan Emrah Akar’ı kadrosuna dahil eden Çorum Belediyespor, 2 sezon önce kadrosuna dahil etmek istediği ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer edemediği Ankara Demirspor futbolcusu Muhammet Fatih Kanat’ı transfer etti. Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyespor yönetimi geçtiğimiz sezon Ankara Demirspor’da fazla forma şansı bulamayan Muhammet Fatih Kanat ile anlaşma sağladı. Yapılan görüşmeler sonunda Fatih Muhammet Kanat ile her konuda anlaşma sağlanırken, 1991 doğumlu futbolcunun bugün kampa dahil olacağı ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

2012-2013 sezonunda Batman Petrolspor forması giyen ve çıktığı 30 maçta 10 gol atan Muhammet Fatih Kanat. 2013-2014sezonunda ise 17 maçta gol atma başarısı gösteremedi. 2014-2015 sezonuna Ankara Demirspor forması altında başlayan Muhammed Fatih Kanat oynadığı 10 maçta sadece 1 gol attı.


Bu arada, ikinci yarı Çorum Belediyespor forması giyecek olan Muhammed Fatih Kanat’ın Anneannesi Naime Kanat (86) ile annesi Ayşe Kanat, destek için tribündeki yerlerini alacaklar. 86 yaşındaki nine daha önce torunu için tribüne giderek gol atması için dua etmişti.

Kaynak : Spor19.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam