Belediye spor Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor

ÇORUM 9 Ağustos 2018 17:23
Videoyu Aç Belediye spor Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor
A
a

Çorum Belediyespor, bu sezon yine 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek. Kırmızı- Siyahlılar Kızılcahamam kampının 2. gününde sabah antrenmanını Soğuksu Tesislerinde yaptı...

Tüm futbolcuların katıldığı antrenman 1.5 saat sürerken Teknik Direktör Fahrettin Sayhan teknik-taktik ve kondisyondan oluşan kombine bir çalışma yaptırdı. Bileğinden sakatlanan Kaleci Onurcan ve sağ omuzuna darbe alan Hacı Ömer çalışmayı yarıda bıraktı. Her iki futbolcunun da önemli bir sakatlığı yok. Diğer yandan Çorum Belediyespor’un 2018-2019 sezonu kombine biletlerinin satışa hazır olduğu açıklandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çorum Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Altunkaya, kombine biletlerin geçtiğimiz sezon olduğu gibi açık tribün 50 TL, kapalı tribün 100 TL olarak belirlendiğini söyledi.

KOMBİNE BİLET ÇAĞRISI YAPTI

Kombine biletlerin kısa süre içerisinde satışa sunulacağını dile getiren Altunkaya; ‘Satış noktaları konusunu netleştirip kamuoyunu bilgilendireceğiz. Ama öncesinde almak isteyen olursa Çorum Belediyespor Tesisleri’ne gidip alabilirler. Buradaki amacımız, birlik-beraberlik duygusunu ön plana çıkartıp şehrin takım etrafında kenetlenmesini sağlamaktır. Tüm taraftarlarınızı kombine bilet almaya davet ediyorum’ diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam