Belediye sporda Tek Düşünce Galibiyet

ÇORUM 31 Ağustos 2018 17:25
Videoyu Aç Belediye sporda Tek Düşünce Galibiyet
A
a

Pazar günü ligin ilk maçında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek olan Kırmızı-Siyahlılarda bu zorlu maçın hazırlıkları sürerken, Teknik Patron Fahrettin Sayhan, zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ve sezona galibiyetle başlayarak taraftarlarını mutlu etmek istediklerini ifade etti...


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, Abdullah Gökgöz dahil, gülümseyen insanlar, açık hava
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, Muğlaspor maçında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Pazar günü ligin ilk maçında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek olan Kırmızı-Siyahlılarda bu zorlu maçın hazırlıkları sürerken, Teknik Patron Fahrettin Sayhan, zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ve sezona galibiyetle başlayarak taraftarlarını mutlu etmek istediklerini ifade etti.
Kaliteli ve karakterli bir futbolcu kadrosuyla çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, bu süreçte oynadıkları hazırlık maçlarında iyi ve eksik yönlerini daha net görebildiklerini kaydeden Sayhan, emeklerinin karşılığını alacakları zorlu bir sürecin başlayacağı dile getirdi.

Özellikle iç saha maçlarında taraftar desteğinin önemine dikkat çeken tecrübeli teknik adam; ‘En büyük silahımız taraftarımız olacak. Onlarla kucaklaşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz tüm rakiplerimizin karşısına aynı ciddiyet içerisinde çıkacağız. Muğlaspor da bu grubun önemli ve güçlü bir ekiplerinden. İnşallah taraftarımızın büyük desteği ile sahadan galibiyetle ayrılıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz’ diye konuştu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam