BELEDİYE SPOR'DA İKİ TARNSFER

Spor 9 Temmuz 2013 10:10
A
a

Transfer çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyespor’da dün iki imza attırıldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Orhangazispor’dan transfer edilen Yakup Kayış ile birlikte İskilip Belediyespor’un kalecisi Utku dün Belediye Toplantı Salonu’nda yapılan imza töreninde kendilerini Çorum Belediyesporlu yapan imzayı attılar.

Dün gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Zeki Gül, Mali As Başkan Mustafa Özbayram ve Genel Kaptan Hamit Işık’ta yer aldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde transfer edilen Yakup ve bir süredir görüşme halinde olunan kaleci Utku ile 2’şer yıllık sözleşme imzalandı. 


Futbolcuların transferinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Yakup’la babasından dolayı tanıştıkları için kendisine 2. Lig ve 3. Ligden de transfer teklifleri olmasına rağmen talimatla daha az bir ücrette anlaştıklarını ve başarılı bir sol beki takıma kazandırdıklarını söyledi. Utku için ise danıştıkları herkesten olumlu görüşler aldıklarını belirterek her iki futbolcunun da üst düzey takımlarda oynayacak kapasitede olduklarını ve takıma büyük katkılar sağlayacaklarına inandıklarını belirtti. Zeki Gül ayrıca gelen bir soru üzerine 3. Lig seviyesindeki kulüpler için teknik direktörü takıma %10 etkisinin olduğunu ve bu %10 için geri kalan %90’ı harcatmayacağını söyledi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam