Belediyede yapılan müdür değişiklikleri ile ilgili açıklama geldi

ÇORUM 24 Ağustos 2020 20:24
Videoyu Aç  Belediyede yapılan müdür değişiklikleri ile ilgili açıklama geldi
A
a

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediyede yapılan müdür değişiklikleri ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Aşgın, değişikliklerin her kurumda zaman zaman yaşanabileceğini hatırlatarak “Bu bir bayrak yarışıdır. Herkes hakkıyla görevini yapmıştır. Tüm arkadaşlarımızın heyecanını diri tutmak amacıyla böyle bir tasarrufta bulunduk.” dedi...


ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI DR. HALİL İBRAHİM AŞGIN'DAN ...
BİRİM MÜDÜRLÜKLERİ  DEĞİŞİMİ İÇİN AÇIKLAMA!.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediyede yapılan müdür değişiklikleri ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Aşgın, değişikliklerin her kurumda zaman zaman yaşanabileceğini hatırlatarak “Bu bir bayrak yarışıdır. Herkes hakkıyla görevini yapmıştır. Tüm arkadaşlarımızın heyecanını diri tutmak amacıyla böyle bir tasarrufta bulunduk.” dedi.

Bu zamana kadar hizmet eden tüm müdürlere teşekkür eden Başkan Aşgın, “Tüm çabamız, gayretimiz Çorum’u daha ileriye taşımak. Hemşehrilerimizden aldığımız emanetle hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyoruz. Belediyemizde tüm müdürlerimiz her görevde hizmet etmeye yetkin donanımdadır. Belediyemiz sadece başkanlık ve müdürlerden müteşekkil değildir. İşçi, memur, tüm personelimiz özveriyle çalışmaktadır. Bundan sonra da Çorum’umuza en iyi şekilde hizmet etmeye, aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

#Çorum
#hitittv

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam