Belediyenin Arasta projesi oy birliğiyle geçti

ÇORUM 8 Ocak 2019 16:52
Videoyu Aç Belediyenin Arasta projesi oy birliğiyle geçti
A
a

Çorum Belediye Meclisi Ayakkabıcılar Arastası ile Çöplük Çarşısı çevresinde uygulanacak olan ‘Sokak sağlıklaştırma’ projesini oy birliğiyle kabul etti.


Çorum Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısını yaptı. Toplantı da ayakkabıcılar arastası ile Çöplük Çarşısı çevresinde uygulanacak olan
‘Sokak sağlıklaştırma’ projesi gündem maddesi de görüşüldü .Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Proje hakkında meclis üyelerine bilgilendiren  Gül,ayakkabıcılar arastası  ve Çöplük Çarşısı çevresi sokak sağlıklaştırma projesini hayata geçirmek için çaba sarf ettiklerini  “İlk önce Gazi Caddesi ile Farabi Caddesi’ni birleştirmek adına girişimler olmuştu .

Bu hayata geçseydi Gazi caddesi çok rahatlayacaktı. Arastanın bu haliyle kalması şık olmazdı.Bizde  arasta ile Çöplük Çarşısı çevresi sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında bu alanlarımızı turizme kazandırmak istedik” dedi.

Bu projenin Çorum’un prestijini artıracak. Zeki Gül, “Bu proje ile Arasta ile Çöplük Çarşımız yerli, yabancı turistlerin cazibe merkezi olacaktır. Burayla ilgili ekibimiz çalışmalara devam etmektedir. Çorum için çok hayırlı bir iş olduğuna bütün kalbimle inanıyorum dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam