Belediyespor- Erokspor Maçında Olaylar Çıktı

ÇORUM 13 Ağustos 2018 09:12
Videoyu Aç Belediyespor- Erokspor Maçında Olaylar Çıktı
A
a

Kırmızı Siyahlı Çorum Belediyespor futbol takımı Erokspor ile oynadığı hazırlık maçı 70. dakikasında çıkan tatsız olaylar nedeniyle yarıda kaldı...


 

Sondakika Spor Haber: Takımızın Erokspor ile oynadığı hazırlık maçı 70. dakikada yarıda skor 1-1 iken yarıda kaldı. Grubunda şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Erokspor karşısında ilk yarıyı 11. dakikada Ahmet'in ayağından yediği penaltı golüyle 1-0 mağlup kapatan Kırmızı-Siyahlılar bu gole 52. dakikada Eren ile karşılık verdi.
Maçın 70. dakikasında Emre Yüksektepe kalecinin ayağındaki topu almak isterken faul yaptı. Kalecinin faulu abartılı bir şekilde yaşaması üzerine ortam bir anda gerildi. Emre Yüksektepe'nin ısrarla özür dilemesine rağmen gerginliğe bazı futbolcularda da karışınca maçın hakemi 70. dakikada oyunu tatil etti.

STAT: Kızılcahamam İlçe.
HAKEMLER: Bekir Koca, Sadık Şimşek, Şaban Kocatürk.
ÇORUM BELEDİYESPOR: Onurcan (65. dak. Doğukan), Ertuğrul, Eşref, Akın, Mümin, Emirhan (59. dak. Emre Yüksektepe), Barış, Emrah (63. dak. Mikail), Eren, Emre Gemici (67. dak. Kıvanç), Yakup (59. dak. Oğuzhan)
EROKSPOR : Mehmet, Yusuf, Hayrullah, Muharrem, Sinan, Ahmet, Halil, Melih (59. dak. Emre), Efe, Berat, Barış (59. dak. Serhat)
GOLLER: Dak. 11. (penaltıdan) Ahmet (Erokspor), Dak. 52. Eren (Çorum Belediye)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam