Belediyespor transferin son gününde kadrosuna iki genç ismi kattı

ÇORUM 1 Şubat 2017 09:25
Videoyu Aç Belediyespor transferin son gününde kadrosuna iki genç ismi kattı
A
a

Çorum Belediyespor transferin son gününde kadrosuna iki genç ismi kattı. Kırmızı Siyahlı takım Kahramanmaraşspor’dan Abdullan Sercan Tanırgan ve Menemen Belediyespor takımından Cenk Yılmaz’ı kadrosuna kattı.


 
Orta sahada oynayan Abdullah Sercan Tanırgan 1996 Seyhan doğumlu. Adana Demirspor’da ilk lisansı çıkan ve ardından 6 yıl Adanaspor takımında forma giydikten sonra Kahramanmaraşspor takımında iki sezon önce profesyonel olan Tanırgan ligin ilk yarısında takımının sadece dört maçında forma giydi.
 
Kırmızı Siyahlı takımın kadrosuna kattığı diğer genç isim ise Menemen Belediyespor’dan Cenk Yılmaz. 1993 Konak doğumlu Yılmaz Urla Gençlik kulübünde başladığı futbol hayatında Manisaspor’da devam etti ve 2012 yılında bu kulüpte ilk profesyonel imzayı attı. Ardından Hacettepe takımınına transfer olan Cenk Yılmaz geçen sezon ise Menemen Belediyespor takımının formasını giydi.
 
2. ligde 23, 1. ligde 16 Türkiye Kupası’nda ise sekiz maçta forma giyen Cenk Yılmaz TFF 1. ligde bir gol atarken A 2 liginde ise toplam 27 gol attı.
 
Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün her iki futbolcununda maliyetsiz olduğunu ve oynamaları halinde maç başına anlaştıklarını söyledi. Hergün iki futbolcununda bonservisini aldıklarını ve başarılı olmaları halinde kulübe büyük katkı sağlayacaklarına inandığını belirterek bu iki takviye ile transfer dönemini tamamladıklarını söyledi

Kaynak : Hakimiyet Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam