BELEDİYESPOR TESİSLERİNİ KALECİ TRANSFERİ İLE AÇIYOR

Spor 19 Temmuz 2013 09:46
A
a

Çorum Belediyespor Kulübümüzün Sosyal Tesislerinin yarın (19/07/2013) saat 16:00 da Belediye Başkanımız Muzaffer KÜLCÜ'nün katılımıyla açılışı yapılacaktır. Ayrıca Belediyespor anlaşmaya vardığı yeni kaleci Ali KÖKSAL'ın imza töreni gerçekleştirilecek

Bir süre önce sıkı pazarlıklar ve görüşmeler sonrası tesisleri Çorumspor’dan alan Çorum Belediyespor yönetiminin yeni dizayn ve eşyalarıyla yeni sezona hazırladığı tesislerin açılışı bugün yapılacak. Salı günü kulüp başkanı Zeki Gül ile birlikte yöneticiler tesisleri incelerken, yapılan incelemede tadilatın son aşamaya gelindiği görüldü ve açılış yapılması planlanmıştı.


ANTRENMANLAR YARIN BAŞLIYOR
İlimizi yeni sezonda 3. Lig 2. Grupta temsil edecek olan Çorum Belediyespor’da antrenmanlar başlıyor. Bugün tesislerde toplanacak olan futbolcular yarın sabah saatlerinde yapılacak kros çalışmasıyla yeni sezonun çalışmalarına başlayacak. Teknik Direktör Halit Kılıç’tan alınan bilgilere göre 1. etap çalışmalarının ilk 4 günü Çatak’ta çalışılacak. İlk antrenmanın sabah saat 10.00’da başlaması beklenirken, sezon başlayana kadar günde çift antrenman yapılacağı belirtildi.




Kaynak : wwwhitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam