BEŞİKTAŞ, NAPOLİ'Yİ EVİNDE AĞIRLAYACAK

Spor 1 Kasım 2016 01:13
Videoyu Aç BEŞİKTAŞ, NAPOLİ'Yİ EVİNDE AĞIRLAYACAK
A
a

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 4.hafta karşılaşmaları yarın başlayacak.

BEŞİKTAŞ - NAPOLİ

STAT: Vodafone Arena

SAAT: 20:45

HAKEM: Mark Clattenburg (İngiltere)

YAYIN: TRT 1

BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Marcelo, Rhodolfo, Tosic, Atiba, Gökhan İnler, Tolgay, Adriano, Quaresma, Aboubakar

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

NAPOLİ: Reina, Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam, Allan, Callejon, Jorginho, Hamsik, Insigne, Gabbiadini

TEKNİK DİREKTÖR: Maurizio Sarri

Topladığı 5 puanla, 6 puanlı lider Napoli’nin arkasında bulunan Siyah-Beyazlılar, 2 hafta önce İtalya’da Aboubakar’ın (2) ve Adriano’nun golleriyle 3-2 devirdiği rakibini bu kez mabedi Vodafone Arena’da ağırlıyor...

Siyah-Beyazlılar rakibini yenmesi halinde sadece zirvenin hakimi olmayacak, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak için önemli bir avantaj da elde edecek, bunun yanı sıra Avrupa Ligi’ni de çok büyük ölçüde garantileyecek.

Grubun diğer maçında ise Benfica evinde Dinamo Kiev ile karşılaşacak.



------------------------------------------------------
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 4.hafta karşılaşmaları yarın başlayacak. Türkiye'nin turnuvadaki tek temsilcisi Beşiktaş, B Grubu'ndaki 4. mücadelesinde yarın TSİ 20.45'te İtalya'nın Napoli takımı ile Vodafone Arena'da karşılaşacak.

İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yöneteceği karşılaşmada yardımcılıklarını Jake Collin ve Simon Bennett yapacak. Ian Hussin'in dördüncü hakem olacağı müsabakada ilave yardımcı hakemliklerini ise Andre Marriner ve Anthony Taylor üstlenecek. 

BEŞİKTAŞ, NAPOLİ'Yİ EVİNDE AĞIRLAYACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda 3.hafta karşlaşmasında Napoli'yi deplasmanda 3-2 yenen Siyah-beyazlı ekip yarın Avrupa Kupalarında ki 188. maçına çıkacak. Geride kalan 187 maçta 69 galibiyet, 39 beraberlik ve 79 mağlubiyet alırken, attığı 236 gole karşılık kalesinde 264 gol gördü.

SAAT FARKI SEBEBİYLE MAÇLAR 20.45'TE

Avrupa ülkelerinin kış saati uygulamasına geçmesi sebebi ile Türkiye ile Avrupa arasındaki saat farkı açıldı. Normalde Avrupa ülkeleriyle 1 saat olan fark böylelikle 2'ye çıkarken İngiltere ile ise farkımız 3 saat oldu.

Böylelikle yıllardır 21.45'te başlayan Şampiyonlar Ligi maçlarının Türkiye'deki saatleri değişti. Beşiktaş-Napoli karşılaşmasıda bu açıdan ilk olacak. Bu karşılaşma TSİ 20.45'te başlayacak. 

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin diğer maçları ise Avrupa'nın kış saati uygulamasına geçtiği için TSİ 22.45'te başlayacak. 

Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 4.hafta karşılaşmalarının programı şu şekilde:

YARIN

B GRUBU

20.45 Beşiktaş - Napoli

22.45 Benfica- Dynamo Kiev

C GRUBU

22.45 B.Monchengladbach-Celtic

22.45 Man City-Barcelona

D GRUBU

22.45 Atletico Madrid -FC Rostov

22.45 PSV Eindhoven-Bayern Munih

A GRUBU

22.45 Ludogorets Razgrad -Arsenal

22.45 Basel - Paris St-Germain

2 KASIM SALI

E GRUBU

22.45 Tottenham -Leverkusen

22.45 Monaco - CSKA Moscow

F GRUBU

22.45 Dortmund-Sporting Lisbon

22.45 Legia Warsaw -Real Madrid

G GRUBU

22.45 Copenhagen -Leicester

22.45 Porto-Club Brugge

H GRUBU

22.45 Sevilla-Dinamo Zagreb

22.45 Juventus- Lyon

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam