Beşiktaş 4 Ankaragücü 1

ÇORUM 25 Kasım 2018 13:49
Videoyu Aç Beşiktaş 4 Ankaragücü 1
A
a

Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Mücadelede 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Adem Ljajic, gecenin yıldızlaşan ismi oldu...

Beşiktaş Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'nün konuğu oldu. Siyah-beyazlılar, mücadeleden 4-1 galip ayrılmayı başardı.

ADEM LJAJİC YILDIZLAŞTI

Son 2 Süper Lig maçında sahadan yenilgiyle ayrılan Beşiktaş bu haftayı 3 puanla kapattı ve zirve takibini sürdürdü. Maçta siyah-beyazlı takımı bir maestro gibi yöneten Adem Ljajic, 1 gol 1 asist yaparak gecenin yıldızlaşan ismi oldu. 

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Adem Ljajic, 27. dakikada Mustafa Pektemek ve 44. dakikada Güven Yalçın attı.

3-0 biten ilk yarının ardından Ankaragücü, Mustafa El Kabir'in 86. dakikada attığı golle farkı 2'ye indirdi. Son haftaların eleştirilen ismi Oğuzhan Özyakup, 88. dakikada maçın skorunu belirledi. 

BEŞİKTAŞ HAFTAYA G.SARAY'LA KARŞILAŞACAK

Bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 21'e yükseltti. Ankaragücü ise 19 puanda kaldı. Beşiktaş, gelecek hafta sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. MKE Ankaragücü ise Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam